Το νερό αυτό αφαιρεί τέλεια το μακιγιάζ και αφήνει την επιδερμίδα πεντακάθαρη


Το νερό αυτό αφαιρεί τέλεια το μακιγιάζ και αφήνει την επιδερμίδα πεντακάθαρη

Ο σωστός καθαρισμός της επιδερμίδας απαιτεί καθημερινή πειθαρχία και βασίζεται σε βασικές κινήσεις.

Η Chanel δημιουργεί μια σειρά από απλές και αποτελεσματικές φροντίδες ντεμακιγιάζ που θα σας χαρίσουν ανεπανάληπτες στιγμές απόλαυσης. Φροντίδες για όλους τους τύπους δέρματος, που θα σας επιτρέψουν να απομακρύνετε τέλεια το μακιγιάζ. Πεντακάθαρη, η επιδερμίδα αναπνέει υπέροχη ευεξία, ξαναβρίσκει την ισορροπία της και γίνεται πιο όμορφη, πιο δυνατή, πιο φωτεινή.

Με μια κίνηση, το νέο μικυλλιακό νερό L’Eau Micellaire αφαιρεί τέλεια το μακιγιάζ και αφήνει την επιδερμίδα πεντακάθαρη. Τα ενεργά του μικύλλια δεσμεύουν και αφαιρούν κάθε τύπο μακιγιάζ, ακόμα και το μακιγιάζ διαρκείας ή το waterproof μακιγιάζ. Επιπλέον, απελευθερώνουν την επιδερμίδα από τις ακαθαρσίες και τα σωματίδια της ρύπανσης.

Εμπλουτισμένο με ένα πρεβιοτικό μόριο για να προστατέψει και να επαναφέρει την ισορροπία του φυσικού οικοσυστήματος του δέρματος, η φόρμουλα του σέβεται το pH της επιδερμίδας και τον δερματικό φραγμό. Το μικυλλιακό νερό L’Eau Micellaire χαρίζει αίσθηση φρεσκάδας, η επιδερμίδα αναπνέει. Καθαρή και άνετη, αποκαλύπτει τη φωτεινότητα και την ομοιοχρωμία της χροιάς της.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ
1. Πιέζετε 4 φορές και παραλαμβάνετε το L’EAU MICELLAIRE σε βαμβάκι.
2. Με το βαμβάκι που έχετε βρέξει με το L’EAU MICELLAIRE, αγγίζετε το πρόσωπο, το λαιμό και τα χείλη. Ανανεώνετε τη διαδικασία εως ότου το βαμβάκι δεν παρουσιάζει ίχνη από
ακαθαρσίες.
3. Χρησιμοποιήστε άλλο βαμβάκι για να αφαιρέσετε το μακιγιάζ από το βλέφαρα και τις βλεφαρίδες. Αν χρειαστεί αφήνετε μερικά δευτερόλεπτα το εμποτισμένο βαμβάκι στις
βλεφαρίδες και αγγίζετε απαλά τις βλεφαρίδες ξεκινώντας από τις ρίζες.
4. Σκουπίζετε τα χείλη με υγρό βαμβάκι.

Θα υιοθετήσετε την κίνηση αυτή καθημερινά, πρωί και βράδυ.

Tags chanel, face, beauty, Ομορφια, προσωπο, νερό ντεμακιγιαζ, L’Eau Micellaire, Chanel L’Eau Micellaire


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.7030 s (228 Queries.) // Parse time: 0.3275 s // Total time: 3.0305 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X