Η λεπτομέρεια από το γαμήλιο γλέντι της Βάσως Λασκαράκη και του Λευτέρη Σουλτάτου που μόλις αποκαλύφθηκε! 


Η λεπτομέρεια από το γαμήλιο γλέντι της Βάσως Λασκαράκη και του Λευτέρη Σουλτάτου που μόλις αποκαλύφθηκε! 

Τι επέλεξε να κάνει το ζευγάρι; 

Η Βάσω Λασκαράκη το προηγούμενο Σάββατο (29 Ιουνίου) έστησε μαζί με τον σύζυγό της Λευτέρη Σουλτάτο ένα υπέροχο πάρτι στη Νάξο, για να γιορτάσουν μαζί με αγαπημένα τους πρόσωπα την ένωσή τους ενώπιον του Θεού.Το ζευγάρι, να θυμίσουμε, είχε παντρευτεί στην Κρήτη κάτω από άκρα μυστικότητα τον περασμένο Απρίλιο, και συγκεκριμένα στις 29 Απριλίου (Δευτέρα του Πάσχα).

Διαβάατε ακόμα: Βάσω Λασκαράκη: Η υπέροχη εικόνα που απαθανάτισε ο σύζυγός της κατά τη διάρκεια  του γαμήλιου πάρτι τους!

Ακριβώς λοιπόν δύο μήνες μετά, οι δυο τους οργάνωσαν ένα υπέροχο γαμήλιο πάρτι, αυτή τη φορά στη υπέροχο Κυκλαδίτικο νησί, όπου και γιόρτασαν με φίλους και στενούς συγγενείς την ευτυχία τους. Και μπορεί να είδαμε πολλές φωτογραφίες, να γνωρίσαμε τους κουμπάρους και να μάθαμε μέχρι τι φορούσε η Βάσω Λασκαράκη, όμως υπάρχει και κάτι που μόλις αποκαλύφθηκε. Μια λεπτομέρεια που κάνει τη διαφορά.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Real News, τη γαμήλια τούρτα την έκοψαν υπό την μελωδία του τραγουδιού, "Shallow", της Lady Gaga και του Bradley Cooper. 

 


 

 

Tags βασω λασκαρακη, διασημοι, gossip, showbiz, Λευτέρης Σουλτάτος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1819 s (248 Queries.) // Parse time: 0.4623 s // Total time: 2.6441 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X