Ελένη Μενεγάκη: Τα αρνητικά σχόλια των followers της και η οργισμένη απάντησή της


Ελένη Μενεγάκη: Τα αρνητικά σχόλια των followers της και η οργισμένη απάντησή της

Ποια εικόνα που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram προκάλεσε αντιδράσεις;

Έναν υπνάκο είπε να πάρει η Ελένη Μενεγάκη μετά το φαγητό της σε ταβέρνα, κατά τη διάρκεια των διακοπών της, και οι followers αντέδρασαν. με αποτέλεσμα να κάνουν έξαλλη την παρουσιάστρια. 


Η Ελένη Μενεγάκη βρίσκεται στη Σχοινούσα, αφού μετά το τέλος της εκπομπής της ξεκίνησε αμέσως τις καλοκαιρινές της διακοπές προκειμένου να ξεκουραστεί και να περάσει όμορφες στιγμές με την οικογένειά της. Η παρουσιάστρια αφού έφαγε θέλησε να ξαπλώσει λιγάκι στο παγκάκι της ταβέρνας και η φωτογραφία που δημοσίευσε στο instagram της "άναψε φωτιές".

Η παρουσιάστρια όμως δεν άφησε το γεγονός αυτό να περάσει ασχολιάστο και έτσι την είδαμε για πρώτη φορά να απαντάει σε τέτοιου είδους αντιδράσεις και μάλιστα με οργισμένο ύφος, αφού τα μηνύματα δεν ήταν καθόλου κολακευτικά.

Διαβάστε ακόμα: Ελένη Μενεγάκη: Η εικόνα με τον Μάκη Παντζόπουλο και τα παιδιά στην καρότσα ενός αγροτικού αυτοκινήτου

"αχ ! Με την καλή κουβέντα στο στόμα ! Μπράβο ! Σε ταβέρνα στο νησί κοιμάμαι ! Μάλλον εκεί που εργάζεσαι εσυ δεν επιτρέπεται ! Κρίμα !!! Καλό καλοκαίρι" έγραψε η Ελένη Μενεγάκη ενώ ακολούθησε και δεύτερη απάντησή της σε άλλο σχόλιο:

"Είναι πολυτέλεια να κοιμηθείς το μεσημέρι μισή ώρα σ ένα ταβερνάκι σ ένα μικρό νησί της χώρας μας με 40 βαθμούς ??? Δεν νομίζω ... Το αν έχω μεγάλο σπίτι είναι γνωστό , το αν αμοιβομαι καλά από την δουλειά μου κ αυτό είναι γνωστό ! Το να πας για φαγητό σ ένα ταβερνάκι στην Ελλάδα δεν είναι άπιαστο όνειρο ας κρίνει ο κόσμος ! Οποίος θέλει να ξεσπάσει τα νεύρα του κάπου , καλό είναι να το κάνει σε αυτούς που το προκάλεσαν ! Σίγουρα εγώ δεν είμαι μέσα σε αυτούς !

Καλό καλοκαίρι με ηρεμία , αγάπη , υγεία και καθαρό μυαλό !"

Tags ελενη μενεγακη, διασημοι, gossip, showbiz


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.9531 s (248 Queries.) // Parse time: 0.4069 s // Total time: 2.3600 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X