Έρχεται στο ΣΙΓΜΑ ο πιο πολυσυζητημένος ηθοποιός της σεζόν! 


Έρχεται στο ΣΙΓΜΑ ο πιο πολυσυζητημένος ηθοποιός της σεζόν! 

Είναι επίσημο και η ανυπομονησία μας είναι τεράστια! 

Ο El Professor, κατά κόσμο Álvaro Morte, ο πολυσυζητημένος Ισπανός ηθοποιός που είδε την καριέρα του να εκτοξεύεται μετά τη συμμετοχή του στην πολύ πετυχημένη σειρά του Netflix “La casa de Papel”, έρχεται στην τηλεόραση ΣΙΓΜΑ. 

Το τελευταίο διάστημα υπήρχε έντονα η φημολογία πως η τηλεόραση ΣΙΓΜΑ εξασφάλισε τα δικαιώματα της νέας σειράς που πρωταγωνιστεί ο εν λόγω ηθοποιός “The PIer” και οι φήμες μόλις επιβεβαιώθηκαν και επίσημα. 

Η συγκεκριμένη σειρά πρόκειται να προβληθεί στην τηλεόραση ΣΙΓΜΑ κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.

Η υπόθεση θέλει μια κορυφαία αρχιτεκτόνισσα (Verónica Sánchez), την Αλεξάνδρα, να ερευνά την αυτοκτονία του άντρα της Όσκαρ (Álvaro Morte). Συντετριμμένη από τον θάνατό του, η Αλεξάνδρα ανακαλύπτει ότι ο σύζυγός της ζούσε διπλή ζωή με μίαν άλλη γυναίκα, τη Βερόνικα. Αναζητώντας την αλήθεια, η πρωταγωνίστρια θα προσεγγίσει φιλικά τη Βερόνικα με ψεύτικη ταυτότητα, σε μια προσπάθεια να καταλάβει τι πραγματικά συνέβη το βράδυ που ο άντρας της αφαίρεσε τη ζωή του. 

Ο Álvaro Morte με τον Χρύσανθο Τσουρούλλη, διευθυντή του συγκροτήματος ΔΙΑΣ και της τηλεόρασης ΣΙΓΜΑ, από συνάντηση που είχαν τον περασμένο Οκτώβριο, στις Κάννες.  

Tags Álvaro Morte, ΣΙΓΜΑ, showbiz, gossip, celebrities, διασημοι, the pier


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.0336 s (248 Queries.) // Parse time: 0.3035 s // Total time: 2.3370 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X