Χριστίνα Μπόμπα: Έτσι διατηρεί το καλλίγραμμο κορμί της


Χριστίνα Μπόμπα: Έτσι διατηρεί το καλλίγραμμο κορμί της

Τι είναι αυτό που δεν της αρέσει στο σώμα της;

Η Χριστίνα Μπόμπα πριν λίγες μέρες βρέθηκε στο νησί μας για να παρουσιάσει τα πρώτα Beauty Awards που διοργάνωσε η Madame Figaro Κύπρου. Η παρουσιάστρια της βραδιάς μίλησε στην Madame Figaro όπου μεταξύ άλλων αποκάλυψε τι κάνει για το σώμα της και εάν υπάρχει κάτι σε αυτό που δεν της αρέσει...

Ασκείσαι επειδή σου αρέσει, για λόγους υγείας, για το σώµα σου ή για να µπορείς να τρως ό,τι θέλεις;

Όπως είπα, το τελευταίο διάστημα έχω λατρέψει το γυμναστήριο και τα βάρη. Κάτι που πριν από τρία χρόνια δεν άντεχα. Οπότε, σε όσες βαριούνται το γυμναστήριο έχω να πω: "Κορίτσια, υπάρχει ελπίδα". Εγώ σχεδόν έκλαιγα πριν πάω και τώρα δεν μπορώ να χάσω ούτε μέρα. Και όλα αυτά επειδή σε αυτήν την τριετία κάνω αλλαγές στην καθηµερινότητά µου, τη διατροφή, τον εαυτό µου, έχοντας υιοθετήσει πλέον καλές συνήθειες που παλιότερα µου φαίνονταν βουνό. Η άσκηση, η σωστή διατροφή και η θετική αντιµετώπιση είναι πράγµατα µε τα οποία ασχολούµαι αβίαστα. Όχι γιατί είναι καλό, αλλά επειδή µου αρέσει. ∆εν ήµουν πάντα έτσι. Σιγά-σιγά, ένα βήµα κάθε φορά, για να φτάσει τελικά αυτός ο τρόπος ζωής να αποτελεί πραγµατικά κοµµάτι του εαυτού µου και του DNA µου.

Έχεις υπάρξει ποτέ δυσαρεστηµένη µε το σώµα σου;

Φυσικά. Και τώρα, αν µε ρωτήσεις, θα βρω πράγµατα, λιγότερα από παλιότερα, καθώς αρχίζουν να γίνονται εµφανή τα αποτελέσµατα της υγιεινής ζωής. Αλλά πάντα υπάρχει κάτι που θα µπορούσε να είναι καλύτερο. Έχω, π.χ. κυτταρίτιδα όπως όλες - εκτός από κάποιες τυχερές. Παλιά µπορεί να µε ενοχλούσε που η σιλουέτα µου είναι πιο µεσογειακή, µε καµπύλες και δεν ήµουν skinny. Τώρα αυτό µου αρέσει περισσότερο από όλα. Δεν άλλαξε κάτι τροµερά στο σώµα µου, αυτό που άλλαξε είναι ο τρόπος που εγώ το αντιµετωπίζω. Πλέον µε αγαπώ γι’ αυτό που είµαι, µε τις ατέλειές µου. Εννοείται ότι πάντα θέλω να βελτιώνοµαι ως άνθρωπος, σωµατικά και πνευµατικά, αλλά αγαπώντας αυτό που ήδη είµαι. Επίσης, δεν υπάρχουν λύσεις εξπρές για ό,τι δεν µας αρέσει. Δεν είναι δυνατόν να κάνουµε µια δίαιτα εφτά ηµερών και να γίνουµε κορµάρες. Θέλει υποµονή. Εγώ είµαι καλύτερη από πέρσι και ελπίζω του χρόνου να είµαι καλύτερη από φέτος. Αυτό που µπορώ να σου πω είναι ότι είµαι και θα είµαι ένα χαρούµενο κορίτσι που δεν αυτοµαστιγώνεται για µια ατέλεια - και αυτό είναι στάση ζωής!

Tags χριστίνα μπομπά, γυμναστικής, υγεια, άσκηση, Σώμα, fitness, health


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.9387 s (249 Queries.) // Parse time: 0.4068 s // Total time: 2.3455 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X