Τι προβλέπουν τα ζώδια για την Τρίτη 2 Ιουλίου 2019;


Τι προβλέπουν τα ζώδια για την Τρίτη 2 Ιουλίου 2019;

Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια! 

ΚΡΙΟΣ
Αφέσου στο συναίσθημα σήμερα! Εάν αυτοπεριορίστηκες τελευταία, αναφορικά με τα οικονομικά σου, στο να ζητήσεις βοήθεια, ή στα συναισθηματικά σου, με το να αλλάξεις τις συνθήκες στη σχέση σου, σήμερα έχεις την απαραίτητη αυτοπεποίθηση να πραγματοποιείς τις επιθυμίες σου. Το μόνο που θα πρέπει να αποφύγεις με κάθε τρόπο, με την επιρροή της έκλειψης, είναι η ορμητικότητα στις πράξεις σου! Στον οικονομικό τομέα απόφυγε βιαστικές αποφάσεις που μπορούν να επηρεάσουν σε μακροχρόνια βάση τα εισοδήματά σου.

ΤΑΥΡΟΣ
Ανεξάρτητα από την επαγγελματική σου ενασχόληση, η μέρα είναι τόσο θετική σήμερα, που πριν να δύσει ο ήλιος θα έχεις θετικά μηνύματα! Να είσαι ωστόσο προσεκτική με τον ηλεκτρονικό σου εξοπλισμό, καθώς υπάρχουν πολλές πιθανότητες να χαλάσει κάτι, που θα προκαλέσει αρκετή αναστάτωση στο εργασιακό σου πρόγραμμα. Ενέργησε άμεσα, ώστε το εμπόδιο που θα παρουσιαστεί να μην σε βγάλει τελείως εκτός προγράμματος.

ΔΙΔΥΜΟΣ
Θα αισθανθείς σήμερα ότι δεν υπάρχει κανένα άλλο μέρος εκτός του σπιτιού σου που να αισθανθείς ασφαλής και θα είναι πολύ δύσκολο να ισορροπήσεις, εάν πρέπει να δουλέψεις και να εγκαταλείψεις την ασφάλεια του σπιτιού σου. Παρά όμως την αρνητική σου προδιάθεση, η δουλειά σου θα σου δώσει κάποιες χαρές. Υπάρχει η πιθανότητα να κάνεις μια αναπάντεχη γνωριμία με άτομο που θα δείξει μεγάλο ενδιαφέρον για μια ασχολία ή ένα χόμπι σου. Το βράδυ θα είναι ιδανικό για μια χαλαρή βόλτα, για λίγο παιχνίδι στον υπολογιστή ή απλά για χαλάρωση με την συντροφιά ενός βιβλίου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Με την επιρροή της έκλειψης στο ζώδιό σου θα πρέπει να έχεις κατά νου να γιορτάσεις τις νίκες ή επιτυχίες σου, μικρές ή μεγαλύτερες, διακριτικά και χωρίς πολλές τυμπανοκρουσίες, καθώς υπάρχουν άτομα στον περίγυρό σου έτοιμα να σε βλάψουν. Πέρα από αυτό, η μέρα προσφέρει πολλές δυνατότητες! Διακόσμησε με ένα διαφορετικό στιλ το σπίτι σου, ασχολήσου με τις τέχνες, ξεκίνησε γυμναστική ή ακόμη βγες ένα πρώτο ραντεβού με ένα άτομο που σου κίνησε το ενδιαφέρον. Πρόσεξε όμως την ασφάλειά σου, καθώς η μέρα μπορεί να φέρει ατυχήματα και τραυματισμούς.

ΛΕΩΝ
Απόφυγε με κάθε τρόπο διαπληκτισμούς σήμερα, με τον Ουρανό στον 10ο οίκο και την έκλειψη στον Καρκίνο! Ένας καυγάς που εκ πρώτης όψεως θα σου φανεί μικρός και ασήμαντος, μπορεί να εξελιχθεί ανεξέλεγκτα σε κάτι πολύ μεγαλύτερο. Διατήρησε λοιπόν την ψυχραιμία σου, όποιες και να είναι οι προκλήσεις που θα δεχτείς. Από την άλλη, εάν είχες ψυχρανθεί με κάποιο φιλικό πρόσωπο τελευταία, σήμερα μπορείς να ξεπεράσεις τα προβλήματα μαζί του. Γενικά, καλό θα ήταν να περάσεις το μεγαλύτερο μέρος της μέρας σου με φίλους, οικογένεια ή με το ταίρι σου, σε ένα ασφαλές για σένα περιβάλλον.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Να έχεις πάντοτε κατά νου, και ειδικά σήμερα, ότι όταν είσαι μέλος μιας ομάδας εργασίας, δεν υπάρχει το «εγώ». Εάν διαπιστώσεις ότι δεν μπορείς να τα βγάλεις πέρα με ό,τι σου έχει ανατεθεί, δεν είναι κακό να ζητήσεις τη βοήθεια των άλλων μελών της ομάδας. Μέσα από την κοινή δράση θα έρθει η επιτυχία αλλά και η αναγνώριση των ταλέντων και δυνατοτήτων σου, που θα σε βοηθήσει να ξεχωρίσεις από το πλήθος. Απόφυγε να σηκώσεις βάρη σήμερα, αλλά και το φλερτ με άτομα που δεν γνωρίζεις, καθώς τα πράγματα μπορεί να εξελιχθούν αρκετά δυσάρεστα για σένα στο μέλλον.

ΖΥΓΟΣ
Έχεις την προσοχή σου τεταμένη σήμερα, ώστε να συλλαμβάνεις τα μηνύματα εκείνα που μπορεί να σου στέλνουν άτομα που σε ενδιαφέρουν. Ίσως να δείχνουν με μισόλογα ή τη στάση του σώματος ότι δεν τους είσαι αδιάφορη. Αναφορικά με τα οικονομικά σου, μπορείς σήμερα να εκμεταλλευτείς παραγωγικά ένα χόμπι σου και να βγάλεις κάποια χρήματα ή να πουλήσεις κάτι που έχεις στην κατοχή σου και δεν χρειάζεσαι πια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Έχεις το νου σου στα μέλη της ομάδας που δραστηριοποιείσαι, καθώς ένα μέλος της ομάδας, με την επιρροή της έκλειψης και την αντίθεση του Δία, μπορεί να σαμποτάρει εσκεμμένα την επιτυχία του εγχειρήματός σου. Σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο, πρόσεξε τους χειρισμούς σου! Σε οικογενειακό επίπεδο επίσης υπάρχει έντονο το ενδεχόμενο να υπάρξουν συγκρούσεις και αντεγκλήσεις, που θα προκύψουν ξαφνικά… Προσπάθησε να χαλαρώσεις και κάνε κάτι δημιουργικό για να ξεφύγεις από την πίεση της μέρας.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ευχάριστες ειδήσεις θα λάβεις σήμερα, είτε με ένα ανέλπιστο τηλεφώνημα από άτομο, με το οποίο έχεις απομακρυνθεί τον τελευταίο καιρό, είτε με μια ανακοίνωση που αφορά στο εργασιακό σου μέλλον! Πέρα από αυτό το ενδεχόμενο, η μέρα σου θα έχει τη συνηθισμένη της ρουτίνα στη δουλειά, κλείνοντας υποθέσεις αλλά και σχεδιάζοντας τις επόμενες διακοπές σου. Μην παραμελήσεις ωστόσο την ξεκούρασή σου, που θα σε βοηθήσει να ανακτήσεις δυνάμεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η μέρα αναμένεται να ανατρέψει τα σχέδιά σου, είτε μέσα από την επικοινωνία σου με άτομα, με τα οποία θα έρθεις σε αντιπαράθεση για ζητήματα ηθικής τάξης, είτε με έκτακτα έξοδα που θα προκύψουν. Σε κάθε περίπτωση καλό θα ήταν να έχεις κατά νου ότι μπορείς να ξεπεράσεις τα πάντα. Πιθανά δεικτικά σχόλια από συνεργάτες πρέπει να τα αντιμετωπίσεις με αδιαφορία, γιατί αυτό είναι που τους αξίζει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Έχεις μια παιχνιδιάρικη διάθεση σήμερα και θέλεις να διασκεδάσεις και να σπάσεις πλάκα. Όσο δεν σε εμποδίζει να βγάλεις τη δουλειά σου στην ώρα της, η ευχάριστη αυτή διάθεση σου είναι μια ευλογία! Χώρια που μπορείς να βοηθήσεις και να καθοδηγήσεις κάποιο δικό σου άτομο σε δικά του προβλήματα με μεγαλύτερη άνεση και πιο καθαρό μυαλό!

ΙΧΘΕΙΣ
Η βδομάδα αυτή σου φαίνεται βουνό, αν και βρίσκεται μόνο στην αρχή της! Φρόντισε να τονώσεις τη διάθεσή σου, βγαίνοντας με φίλους τις απογευματινές ή βραδινές ώρες, κάνοντας μια δραστηριότητα που σε ευχαριστεί ή ξεκινώντας ένα καινούριο χόμπι που θα σε βοηθήσει να ανεβείς ψυχικά. Υπάρχει δε το ενδεχόμενο, κάποιο συγγενικό σου πρόσωπο να ζητήσει τη βοήθειά σου σε ένα ζήτημα που αντιμετωπίζει.

Από την Αλίντα Κανάκη

Πηγή: tlifegr

Tags ζωδια,προβλέψεις,ημερησιες προβλεψεις


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




×
×

Query time: 3.2343 s (281 Queries.) // Parse time: 0.3235 s // Total time: 3.5578 s // Source: database

CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X