Νέο αέρινο άρωμα από τον οίκο Narciso Rodriguez


Νέο αέρινο άρωμα από τον οίκο Narciso Rodriguez

Η χαρακτηριστική καρδιά του musc μεταμορφώνεται σε μία πανέμορφη ανθοδέσμη από κρίνους και τριαντάφυλλα.

O οίκος Narciso Rodriguez παρουσιάζει τη νέα προσθήκη για το 2019 της σειράς αρωμάτων, Narciso Eau de Toilette Rouge. Ένα σαγηνευτικό άρωμα, ισάξιο με το Narciso Eau de Parfum Rouge, το πραγματικά μεθυστικό άρωμα που παρουσιάστηκε το 2018.

Και τα δύο αρώματα γιορτάζουν τη μυστηριώδη (ή μαγική) φύση της έλξης και την τέχνη της αποπλάνησης. Το νέο άρωμα, Narciso Eau de Toilette Rouge, προσθέτει μια βελτιωμένη ποιότητα η οποία είναι διακριτικά δραματική. Το αποτέλεσμα; Ένα πανέμορφο ζευγάρι αρωμάτων, που ενσωματώνει τη χαρακτηριστική υπογραφή της σειράς αρωμάτων Narciso.

Το Narciso Eau de Toilette Rouge επανερμηνεύει τη γυναικεία δύναμη της αποπλάνησης με ανάλαφρη λαμπρότητα. Η χαρακτηριστική καρδιά του musc μεταμορφώνεται σε μία πανέμορφη ανθοδέσμη από κρίνους και τριαντάφυλλα, απαλές ξυλώδεις νότες από tonka bean και μαυρόασπρα κέδρα, που προσδίδουν ζωντάνια. 

Το νέο μπουκάλι ηχεί το μυστήριο και τη μαγεία μέσα από το νέο άρωμα. Όπως και στο Narciso Eau de Parfum Rouge, ο διαφανής γυάλινος κύβος ακτινοβολεί το ζωντανό κόκκινο χρώμα από το εσωτερικό του αρώματος. Το χαρακτηριστικό ορθογώνιο καπάκι είναι επίσης διαφανές, προσθέτοντας ακόμη ένα στοιχείο μυστικότητας και αποκαλύπτοντας την εξαιρετική αρχιτεκτονική μορφή του.

Tags Narciso,  Eau de Toilette Rouge, Narciso Eau de Toilette Rouge, αρωμα, Ομορφια, beauty, perfume


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3930 s (228 Queries.) // Parse time: 0.2922 s // Total time: 2.6851 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X