Λευτέρης Πετρούνιας - Βασιλική Μιλλούση: Αυτό είναι το φύλο του μωρού που περιμένουν!


Λευτέρης Πετρούνιας - Βασιλική Μιλλούση: Αυτό είναι το φύλο του μωρού που περιμένουν!

Στον έβδομo ουρανό το ζευγάρι

Ο Λευτέρης Πετρούνιας και η Βασιλική Μιλλούση διανύουν την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής τους, αφού σε μερικούς μήνες θα κρατούν στην αγκαλιά τος το πρώτο τους παιδί. Την χαρμόσυνη αυτή είδηση την ανακοίνωσε πριν από λίγο καιρό η Βασιλική μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Μέχρι πρότινος, το ερωτευμένο ζευγάρι δεν είχε μιλήσει ανοιχτά για το ευτυχές γεγονός, κάτι που έκανε αυτή τη φορά, μέσα από το κανάλι του Λευτέρη Πετρούνια στο YouTube.
 
Συγκεκριμένα, σε ένα βίντεο που σκηνοθέτησαν και γύρισαν μαζί, οι δυο τους κάνουν ασκήσεις γυμναστικής για εγκύους, με τον "βασιλιά των κρίκων" να τονίζει, πως θέλει να το περάσει μαζί με την αγαπημένη του όλο αυτό, δείχνοντας πώς είναι πάντοτε στο πλευρό της.

Η γνωστή αθλήτρια αποκάλυψε, μάλιστα, πώς διανύει τον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της και πως το παιδί που περιμένει είναι κορίτσι, εκφράζοντας φυσικά την επιθυμία της να ασχοληθεί κι εκείνη στο μέλλον με τη δοκό.

Ο Λευτέρης Πετρούνιας εκμυστηρεύτηκε ότι από τότε που έμαθε το φύλο του παιδιού γράφτηκε σε σεμινάρια… για να μάθει να κάνει κοτσιδάκια, ενώ η Η Βασιλική Μιλλούση αναφέρθηκε και στη στιγμή που αποκάλυψε στον σύντροφό της ότι είναι έγκυος.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί:

 

Tags λευτερης πετρουνιας, Βασιλική Μιλλούση, διασημοι, gossip, showbiz


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5411 s (230 Queries.) // Parse time: 0.3049 s // Total time: 2.8460 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X