Απόλαυσα ένα Σαββατοκύριακο στην παραλία πριν επιστρέψω στην Κοπεγχάγη! [εικόνες]


Απόλαυσα ένα Σαββατοκύριακο στην παραλία πριν επιστρέψω στην Κοπεγχάγη! [εικόνες]

Λίγες ημέρες καλοκαίρι ακόμα στο νησί μας!

Ένα ακόμη Σαββατοκύριακο ζεστό, ηλιόλουστο μα παράλληλα χαλαρό και ήρεμο! Λίγες ημέρες πριν αποχαιρετήσω και πάλι την Κύπρο! Πριν επιστρέψω στην Κοπεγχάγη που τόσο πολύ μου έχει λείψει! Οπόταν ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να περάσω τις ελεύθερες μου ώρες; Θάλασσα, θάλασσα και πάλι θάλασσα! Με νιώθετε έτσι; Ε όταν δεν έχεις την ευκαιρία να την απολαμβάνεις όλο το καλοκαίρι προσπαθείς τουλάχιστον να την εκμεταλλευτείς όσο προλαβαίνεις! Αυτό ακριβώς κάνω κι εγώ! 

Στον ωραίο Πρωταρά με βρήκε λοιπόν το τελευταίο Σάββατο για ακόμα μια φορά! Έκανα και το μπάνιο μου, ξάπλωσα κάτω από τον ήλιο και έβγαλα τις φωτογραφίες μου! Γενικά όμορφα πέρασα!

Είναι για εμένα ξεκούραση αυτό! Όπως φαντάζομαι και για τους περισσότερους! Το έχουμε ανάγκη! Ειδικά με τέτοιο καιρό δεν τη παλεύουμε διαφορετικά! Κάποιες φορές ρωτάω τον εαυτό μου. Άραγε πάντα είχαμε τόση ζέστη στην Κύπρο; Τελικά ναι! Απλά εγώ έχω συνηθίσει πλέον διαφορετικά! Ας απολαύσω για λίγο ακόμα όμως τον ήλιο γιατί πολύ σύντομα θα τα λέμε από την Κοπεγχάγη!


Άντε καλή εβδομάδα να έχουμε και καλό μήνα σε όλους! Να περνάτε υπέροχα και να απολαύσετε το υπόλοιπο του καλοκαιριού όπως εσείς φαντάζεστε!

xxx
 

Tags μαρια κορτζια, showbiz, gossip, celebrities, διασημοι, blog, BLOGGER


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1506 s (233 Queries.) // Parse time: 0.2295 s // Total time: 2.3801 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X