To after wedding party της Βάσως Λασκαράκη και του Λευτέρη Σουλτάτου για τον γάμο τους


To after wedding party της Βάσως Λασκαράκη και του Λευτέρη Σουλτάτου για τον γάμο τους

Δείτε βίντεο της νύφης να χορεύει κρητικά τραγουδιών...

Το Σαββατοκύριακο αυτό, η Αθηνά Οικονομάκου, ο αγαπημένος της Φίλιππος Μιχόπουλος και όλη η παρέα της, βρέθηκαν στη Νάξο. Κι ενώ όλος ο κόσμος που εμφανιζόταν στα tags ήταν γνωστός από τις φωτογραφίες έλειπε η Βάσω Λασκαράκη, ο Λευτέρης Σουλτάτος αλλά και η τοποθεσία του νησιού που όλοι είχαν ξεχάσει να αναφέρουν. 

Έλα όμως, που μπορεί ο γάμος της Λασκαράκη με τον Σουλτάτο να έγινε στην εκκλησία τη δεύτερη μέρα μετά το Πάσχα, το after wedding παρτι που είχαν υποσχεθεί στους φίλους τους, έγινε μόλις χτες.  

Διαβάστε ακόμη: Βάσω Λασκαράκη: Μίλησε πρώτη φορά για τον μυστικό γάμο της με τον Λευτέρη Σουλτάτο! [βίντεο]

Η Λασκαράκη είχε πει έτσι κι αλλιώς στην πρόσφατη επίσκεψή της στην Ελένη Μενεγάκη πως θα γινόταν αρχικά ανοιχτός γάμος μέσα στο καλοκαίρι και όπως φαίνεται το ζευγάρι αποφάσισε να κρατήσει την ημερομηνία για να κάνει το πάρτι του γάμου που δεν έγινε με φίλους και γνωστούς όπως θα έπρεπε μετά το γάμο στην Κρήτη. 

Το πάρτι σύμφωνα με το queen.gr έγινε στην Νάξο και ήταν όλοι εκεί, φίλοι και γνωστοί. Stories με τα κοκτέιλς του πάρτι που είχαν τα ονόματα του ζευγαριού και βιντεάκια από τον χορό έχουμε ήδη στο instagram. 

H νύφη μάλιστα τα έδωσε όλα στον χορό κρητικών τραγουδιών.

Tags βασω λασκαρακη, Λευτέρης Σουλτάτος, διασημοι, showbiz, gossip, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4669 s (248 Queries.) // Parse time: 0.3663 s // Total time: 2.8332 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X