Οι καλεσμένοι και όλα όσα έγιναν στο γαμήλιο party της κόρης του Πρόδρομου Πετρίδη


Οι καλεσμένοι και όλα όσα έγιναν στο γαμήλιο party της κόρης του Πρόδρομου Πετρίδη

Δείτε εικόνες και βίντεο από το γάμο της Μάρας Πετρίδη και του Αργυρού Χατζηβασιλείου.

Τα σκαλιά της εκκλησίας του Αγίου Νικολάου στον Πρωταρά ανέβηκαν χθες, Σάββατο 29 Ιουνίου η κόρη του Προέδρου του ΑΠΟΕΛ, Μάρα Πετρίδη και ο αγαπημένος της, Αργυρός Χατζηβασιλείου ενώ το γαμήλιο party έγινε στο Nava Seaside.

Το ζευγάρι έλαμπε από ευτυχία ενώ οι καλεσμένοι πέρασαν μια φαντασμαγορική βραδιά καθώς όλα είχαν την δικιά τους μοναδική λεπτομέρεια… από την διακόσμηση των τραπεζιών και του χώρου μέχρι το φαγητό και την μουσική που κράτησε την διασκέδαση μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Η είσοδος των νεόνυμφων έγινε με το τραγούδι "Giant" με δεκάδες βεγγαλικά να φωτίζουν τον ουρανό ενώ λίγο αργότερα έκοψαν και την πρωτότυπη τούρτα τους από Conbakes. Στην συνέχεια το ζευγάρι άνοιξε την βραδιά με το πρώτο του χορό για το οποίο επιλέχθηκε το τραγούδι "Just The Two of Us".  

 

 

 

 

 

 

Τις εντυπώσεις, όμως, έκλεψε το ιδιαίτερο σε design νυφικό Celia Kritharioti που επέλεξε η Μάρα Πετρίδη καθώς την έκανε να φαίνεται πως μόλις είχε βγει από παραμύθι.

 

 

Υπέροχο ήταν και το hair styling της που επιμελήθηκε ο Άγγελος Πάττας και το μακιγιάζ της που δημιούργησε ο Σάββας Σάββα. Κατά την διάρκεια της βραδιά η νύφη άλλαξε φόρεμα επιλέγοντας αυτή τη φορά μια δημιουργία Eφi.

 

 

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες στην πιο κάτω gallery…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tags μαρα πετριδη, προδρομος πετριδης, αργυρος χατζηβασιλείου, Γαμος, διασημοι, celebrities, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5662 s (233 Queries.) // Parse time: 0.2158 s // Total time: 2.7820 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X