Υπάρχει όριο και μέτρο στη πλαστική χειρουργική;


Υπάρχει όριο και μέτρο στη πλαστική χειρουργική;

Η Πλαστικός Χειρουργός, Δρ. Γεωργία Κουλέρμου απαντάει στο ερώτημα εάν υπάρχει όριο και μέτρο στη πλαστική χειρουργική.

Ομορφιά στη πλαστική χειρουργική σημαίνει συμμετρία, φυσικότητα, μέτρο και καλαισθησία. Έχει μεγάλη σημασία το ωραίο να μην ξενίζει και να μην παραπέμπει σε κάτι αφύσικο και υπερβολικό.

Οι επεμβάσεις της πλαστικής χειρουργικής πρέπει να αναδεικνύουν την ομορφιά της γυναίκας κι όχι να την κατατροπώνουν, γι’ αυτό το μέτρο είναι πάντοτε απαραίτητο. Η πλαστική χειρουργική πολλές φορές μας δίνει τη δυνατότητα να προβούμε σε πράξεις υπερβολικές και που δεν συνάδουν με το σώμα της γυναίκας και που αν και στην αρχή μας φαίνεται ωραίο στη συνέχεια να αποβαίνει καταστροφικά. Όλοι θαυμάζουμε το ωραίο και στητό στήθος όπως επίσης, γοητευόμαστε με τα αισθησιακά σαρκώδη χείλη και τα έντονα ζυγωματικά. Δεν θεωρείται σωστό βλέποντας μια ωραία γυναίκα να εστιάζουμε σε ένα μέρος του σώματος της και να μας προκαλεί τέτοια προσοχή που να παραβλέπουμε την ίδια τη γυναίκα. Δεν είναι πάντα ότι πιο μεγάλο και πιο ωραίο.

Ως πλαστικοί χειρουργοί πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί στις παρεμβάσεις μας. Ο γιατρός θα πρέπει να ορίσει τα όρια του μέτρου και θα πρέπει να καθορίσει το μέχρι που μπορεί να παρέμβει. Πρέπει δηλαδή να σέβεται τον ρόλο τον δικό του αλλά και τον άνθρωπο ο οποίος τον εμπιστεύεται.

Δρ. Γεωργία Κουλέρμου MD, PhD

Πλαστικός Χειρουργός

Τηλ. 00357 99657810

www.georgiaKoulermou.com

Instagram: dr.georgiaKoulermou

Facebook: Dr. Georgia Koulermou

Tags δρ. γεωργια κουλερμου, Ομορφια, πλαστικη χειρουργικη, beauty


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 0.0002 s (1 Queries.) // Parse time: 0.0248 s // Total time: 0.0250 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X