Ο οίκος Gucci λανσάρει τη νέα του καμπάνια για τα ρολόγια


Ο οίκος Gucci λανσάρει τη νέα του καμπάνια για τα ρολόγια

Μια ζεστή χειρονομία, η χειραψία αποτελεί το κεντρικό θέμα της καμπάνιας.

Ο Διευθυντής Δημιουργικού της Gucci, Alessandro Michele, είναι ο εμπνευστής της νέας διαφημιστικής καμπάνιας της Gucci όσον αφορά τα ρολόγια, με στοιχείο την πλέον ανθρώπινη επαφή αλληλεπίδρασης: τη χειραψία. Μια ζεστή χειρονομία, η χειραψία αποτελεί το κεντρικό θέμα της καμπάνιας.

Παρουσιάζοντας έναν χαρισματικό και σίγουρο ηγέτη κατά τη διάρκεια της προώθησης της καμπάνιας του, ο φωτογράφος Άρης Μακρόπουλος καταγράφει την εικόνα της εξουσίας και την παρουσιάζει με μια σειρά από συναντήσεις και χαιρετισμούς, δίνοντας έμφαση στην ποικιλομορφία των προσωπικοτήτων που θα μπορούσε να συναντήσει μία τέτοια προσωπικότητα στα ταξίδια της.

Τα δύο μοντέλα που παρουσιάζονται στην καινούργια καμπάνια συμπεριλαμβάνουν το Grip και τις νέες εκδόσεις του G-Timeless Automatic.

Το "Grip" είναι μια αναφορά στην άνεση, στην πρακτικότητα  αλλά και στον κόσμο του skateboarding: το ρολόι αγκαλιάζει τον καρπό, και παραπέμπει στον τρόπο που οι επαγγελματίες skateboarders ‘κολλανε’ πάνω στη βάση του skateboard.

Το Grip που σχεδιάστηκε από τον Alessandro Michele δεν απευθύνεται σε ένα φύλο συγκεκριμένα, αλλά σε όλους. Το ρολόι διαθέτει κίτρινη χρυσή θήκη PVD, τρία παράθυρα που δείχνουν την ώρα, τα λεπτά και την ημερομηνία και ένα κίτρινο χρυσό PVD βραχιόλι με χαραγμένα τα αρχικά GG. Μια άλλη έκδοση του ρολογιού Grip διαθέτει θήκη από ατσάλι και πράσινο δερμάτινο λουράκι αλιγάτορα που εναλλάσεται.

Επίσημοι αντιπρόσωποι των ρολογιών GUCCI  στην Κύπρο τα καταστήματα Anastasios Stephanides & Son Luxury Goods Ltd και σε επιλεγμένους μεταπωλητές.

Τηλ.: 00357 22757929, 00357 25587949.

https://www.stephanidesluxurygoods.com

Tags Gucci, fashion show, fashion, trend, style, ταση, μόδα, στυλ, ρολογια gucci


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.8519 s (251 Queries.) // Parse time: 0.3460 s // Total time: 2.1980 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X