Αυτό που με κάνει ευτυχισμένη το τελευταίο διάστημα! [εικόνες]


Αυτό που με κάνει ευτυχισμένη το τελευταίο διάστημα! [εικόνες]

“Νιώθω σαν μωρό παιδί…”

Νιώθω ήδη χαρούμενη που έχετε μέχρι στιγμής αγκαλιάσει τη νέα μου συλλογή σε συνεργασία με το χρυσοχοείο Λάζαρος Ευθυμίου! Και να σας εξομολογηθώ κάτι; Νιώθω σαν μωρό παιδί κάθε φορά που ανεβάζω στον προσωπικό μου λογαριασμό τα νέα μου σχέδια! Ανυπομονώ τόσο πολύ να τα μοιράζομαι μαζί σας και να ακούω απόψεις και σχόλια! Αλήθεια; Πως τα βλέπετε μέχρι στιγμής; 

Είναι απίστευτο που μέσα από το βαρυφορτωμένο μου πρόγραμμα εδώ στην Κύπρο υπάρχει ο χρόνος ώστε να μπορώ να αφοσιώνομαι σε αυτό που κάνω! Και ξέρετε γιατί; Γιατί όταν κάτι θέλεις να το κάνεις και το αγαπάς πάντα θα βρίσκεις χρόνο για αυτό! Όσο δύσκολο και αν ακούγεται! Σε κάνει χαρούμενο και όχι κουρασμένο! Σε κάνει απλά δημιουργικό!

Χθες βράδυ λοιπόν ετοίμασα τα πρώτα δωράκια! Έκλεινα τις μικρές τσαντούλες με τόση χαρά και αγάπη και δεν έβλεπα την ώρα να τις παραδώσω! Κάτι αναμνηστικό, επίκαιρο και χρήσιμο!

Τη νέα μου συλλογή μπορείτε να βλέπετε από τη σελίδα μας στο instagram @lazarosefthymioubymariakortzia και να ενημερώνεστε για όλα τα νέα μας σχέδια! Μείνετε όμως συντονισμένοι γιατί ακόμα δεν τα έχετε δει όλα! 

xxx
 

Tags μαρια κορτζια, κοσμήματα, showbiz, gossip, celebrities, διασημοι, blog, BLOGGER


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.6663 s (228 Queries.) // Parse time: 0.3901 s // Total time: 2.0563 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X