Η αποφοίτηση του Πιέρου Σωτηρίου από το Πανεπιστήμιο και οι στιγμές αγωνίας που έζησε εκείνος και οι δικοί του άνθρωποι 


Η αποφοίτηση του Πιέρου Σωτηρίου από το Πανεπιστήμιο και οι στιγμές αγωνίας που έζησε εκείνος και οι δικοί του άνθρωποι 

Τι συνέβη; Δείτε εικόνες και βίντεο 

Ιδιαίτερη η χθεσινή ημέρα για τον Πιέρο Σωτηρίου καθώς ο ίδιος παρέλαβε κατά τη χθεσινή Τελετή Αποφοίτησης του Πανεπιστημίου Λευκωσίας το πτυχίο του στον τομέα Sport Science. Ο ίδιος ήταν ιδιαίτερα συγκινημένος όπως μπορείτε να δείτε και εσείς από τα βίντεο που αναρτήθηκαν στα social media, κατά την παραλαβή του πτυχίου του ενώ από κοντά του δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι δικοί του άνθρωποι όπως η μέλλουσα σύζυγός του Μαρία Κορτζιά, οι γονείς του και τα αδέρφια του. Ωστόσο την όμορφη αυτή στιγμή των φοιτητών επισκίασε για λίγο ένα περιστατικό που έθεσε σε συναγερμό την Αστυνομία καθώς έγινε τηλεφώνημα για τοποθέτηση βόμβας στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας την ώρα που πραγματοποιείτο η τελετή αποφοίτησης.

Διαβάστε ακόμα: Πιέρος Σωτηρίου – Μαρία Κορτζιά: Τα παιχνίδια στην πισίνα που ξετρέλαναν τους διαδικτυακούς τους φίλους!

Στο σημείο έσπευσαν μέλη της δύναμης τα οποία εκκένωσαν το χώρο, ενώ οι έρευνες που ακολούθησαν κατέδειξαν ότι επρόκειτο για φάρσα. Πάντως ο φαρσέρ κατάφερε να προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση η οποία ευτυχώς κατευνάστηκε γρήγορα και η τελετή αποφοίτησης συνεχίστηκε κανονικά.


Tags πιερος σωτηριου, διασημοι, gossip, showbiz, αποφοιτηση, πανεπιστημιο λευκωσιας


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.2511 s (248 Queries.) // Parse time: 0.6668 s // Total time: 3.9179 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X