Αυτή είναι η τελική τετράδα των Ελλήνων παικτών του "Survivor Ελλάδας - Τουρκίας"


Αυτή είναι η τελική τετράδα των Ελλήνων παικτών του "Survivor Ελλάδας - Τουρκίας"

Ποιος παίκτης αποχώρησε και γιατί ζήτησε συγνώμη;

Το "Survivor" φτάνει στο τέλος του και η τελευταία αποχώρηση για τους Έλληνες από το παιχνίδι επιβίωσης είναι γεγονός. Δύο Έλληνες παίκτες ήταν υποψήφιοι προς αποχώρηση και ένας από τους δύο δεν έφτασε στον ημιτελικό. Ο λόγος για την Δήμητρα και τον Παναγιώτη από την μαύρη ομάδα, αφού έχασαν την τελευταία ασυλία του παιχνιδιού.

Το αποτέλεσμα κρίθηκε με βάση την κατάταξη των παικτών από την ψηφοφορία των τηλεθεατών. Έτσι, το ταξίδι του "Survivor" τελείωσε για τον Παναγιώτη Κωνσταντινίδη, ο οποίος έφτασε στην πηγή, αλλά δεν ήπιε νερό.

Διαβάστε ακόμα: Κυριάκος Πελεκάνος: Δείτε τι έκανε νωρίς το πρωί με τον γιο του! [εικόνες]

"Πολλές φορές μέσα στο παιχνίδι έφτασα στην πηγή και δεν ήπια νερό! Καλός ή κακός έτσι μου τα έφερε η ζωή, όλα για κάποιο λόγο γίνονται! Θα αποκομίσω από το παιχνίδι μόνο τις καλές στιγμές και όλα αυτά που μου δίδαξε!", είπε μεταξύ άλλων Παναγιώτη Κωνσταντινίδη. Ο ίδιος ζήτησε συγνώμη και από την ομάδα του γιατί τις τελευταίες δύο εβδομάδες ήταν άρρωστος και δεν μπόρεσε να προσφέρει όσα μπορούσε στα αγωνίσματα.

Ως εκ τούτου Κατερίνα, Δήμητρα, Νίκος και Αφροδίτη είναι η τελική τετράδα των Ελλήνων που θα διεκδικήσουν τη νίκη του τρίτου κύκλου του "Survivor" 

Tags τελικος, survivor, διασημοι, gossip, showbiz, ΣΙΓΜΑ, Τηλεοραση


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1998 s (251 Queries.) // Parse time: 0.3827 s // Total time: 2.5826 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X