Le Shape: Η νέα μη επεμβατική θεραπεία λιπόλυσης


Le Shape: Η νέα μη επεμβατική θεραπεία λιπόλυσης

Μια θεραπεία για όλους όσους επιθυμούν να αποκτήσουν μια καλλίγραμμη σιλουέτα, χωρίς την ταλαιπωρία και τους κινδύνους που επιφέρει η χειρουργική οδός.

Πρόσφατα επισκέφθηκα το ideal Aesthetics στη Λευκωσία όπου δοκίμασα μια νέα μη επεμβατική θεραπεία λιπόλυσης, το Le Shape για το οποίο μιλάνε όλοι αυτοί την περίοδο.

Αυτή η θεραπεία είναι ειδικά σχεδιασμένη για την ασφαλή και αποτελεσματική απώλεια του επίμονου τοπικού λίπους σε δύσκολες περιοχές του σώματος. Παράλληλα, επιτυγχάνει μόνιμη μείωση των λιποκυττάρων της τάξεως του 24% σε κάθε επίσκεψη, χωρίς χειρουργική επέμβαση και χωρίς χρόνο αποθεραπείας.

Το Le Shape εφαρμόζει την τεχνολογία επιλεκτικής λιπόλυσης στα 1060nm και είναι η μοναδική, μη επεμβατική θεραπεία η οποία καταπολεμά το τοπικό λίπος τόσο γρήγορα, αποτελεσματικά, με ασφάλεια και χωρίς πόνο. Αποτελεί την ιδανική μέθοδο για καταπολέμηση του τοπικού λίπους, το οποίο δεν αντιμετωπίζεται με διατροφή και άσκηση και απευθύνεται σε όλους όσους επιθυμούν να αποκτήσουν μια καλλίγραμμη σιλουέτα, χωρίς την ταλαιπωρία και τους κινδύνους που επιφέρει η χειρουργική οδός.

Το Le Shape έχει 4 αυτόνομες κεφαλές Diode Laser, οι οποίες παρέχουν στο χειριστή την ευχέρεια χρήσης πολλών, διαφορετικών επιλογών, σύμφωνα με τις ανάγκες του κάθε περιστατικού. Μπορεί επίσης κατά την ίδια συνεδρία, να εφαρμοστεί ταυτόχρονα σε πολλές διαφορετικές περιοχές του σώματος με εναπόθεση τοπικού λίπους, όπως στο στήθος, στο εσωτερικό των βραχιόνων, στους εξωτερικούς και εσωτερικούς μηρούς, στους γλουτούς, στα έσω γόνατα, στην πλάτη, στα πλευρά και στις γάμπες.

Το τοπικό πάχος αντιμετωπίζεται με την χρήση του μηχανήματος Le Shape προκαλώντας αύξηση της θερμοκρασίας του λιπώδους ιστού στους 42-47 βαθμούς Κελσίου. Σε αυτή τη θερμοκρασία έχει αποδειχθεί ότι προκαλείται κυτταρικός θάνατος των λιποκυττάρων. Επομένως, τα λιποκύτταρα δε συρρικνώνονται, αντιθέτως απανθρακώνονται και νεκρώνονται ενώ στη συνέχεια απομακρύνονται από το λεμφικό σύστημα του οργανισμού με τη φυσική διαδικασία της φαγοκυττάρωσης.

Τι είναι η τεχνολογία Θερμολιπόλυσης στα 1060nm;

Η χρήση μήκους κύματος 1060 nm, δημιουργεί έναν μηχανισμό επιλεκτικής θερμόλυσης του λιπώδους ιστού, με τη μέγιστη απορρόφηση της ενέργειας να επιτυγχάνεται μόνο από το λιπώδη ιστό, ενώ ταυτόχρονα παρατηρείται ελάχιστη απορρόφηση από το χόριο, επιτρέποντας στο Le Shape να αντιμετωπίζει αποτελεσματικά τις περιοχές του τοπικού λίπους σε μόλις 25 λεπτά. Συνολικά, αν συνυπολογιστεί και ο χρόνος συμβουλευτικής και προετοιμασίας, ο χρόνος της συνεδρίας είναι περίπου 45 λεπτά.

Η σύντομη αυτή διαδικασία προκαλεί μόνιμη και μη αντιστρεπτή βλάβη του λιπώδους ιστού σε ένα ποσοστό 24% (απόπτωση), σε μία μόνο εφαρμογή, χωρίς πόνο και χωρίς καμία απολύτως παρενέργεια για την επιδερμίδα.

Πότε γίνονται αισθητά τα αποτελέσματα;

Αμέσως μετά τη θεραπεία και με την πάροδο του χρόνου, το σώμα εξαλείφει φυσικά τα κατεστραμμένα λιποκύτταρα. Τα πρώτα ορατά αποτελέσματα παρατηρούνται αρκετά γρήγορα, μετά από 4 βδομάδες, ενώ η διαδικασία της απόπτωσης συνεχίζεται για 12 περίπου βδομάδες, όταν πλέον μπορεί να παρατηρηθεί μια ολοκληρωμένη εικόνα και να γίνει αξιολόγηση.

Απαιτείται παράλληλα αυστηρή δίαιτα;

Το Le Shape χαρίζει ένα όμορφο καλλίγραμμο σώμα, αντιμετωπίζοντας οριστικά την εναπόθεση τοπικού λίπους, σε σημεία που ακόμη και οι εξαντλητικές δίαιτες δεν κατορθώνουν να μειώσουν ικανοποιητικά. Η τεχνολογία που εφαρμόζει στοχεύει κατευθείαν στα λιποκύτταρα και τα καταστρέφει. Επομένως, δεν επηρεάζεται από τον τρόπο ζωής του ατόμου. Βέβαια μία ισορροπημένη και υγιεινή διατροφή συμβάλλει πάντοτε στο συνολικό αποτέλεσμα και στη γενική υγεία.

 ideal Aesthetics

Τηλ. 00357 22769300

www.idealaesthetics.com

Tags le shape, beauty, body, Σώμα, Ομορφια


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.8707 s (227 Queries.) // Parse time: 0.3831 s // Total time: 3.2538 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X