Σε αυτή την εντυπωσιακή τοποθεσία θα παντρευτεί ζευγάρι της κυπριακής showbiz! [εικόνες]


Σε αυτή την εντυπωσιακή τοποθεσία θα παντρευτεί ζευγάρι της κυπριακής showbiz! [εικόνες]

Μάθετε για ποιους πρόκειται και ποιο ελληνικό νησί επέλεξαν για τον γάμο τους; 

Πρόκειται για ένα ζευγάρι του νησιού μας, οι οποίοι αναμένεται σε λίγο καιρό να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας, έχοντας στο πλευρό τους αγαπημένους φίλους και συγγενείς.

Ο λόγος για τον Χρηστίνο Πίπη και τη Θέλξια Βαλέρια Φραγκούδη, οι οποίοι όπως φαίνεται επέλεξαν τη Σίφνο, ένα από τα πιο όμορφα ελληνικά νησιά, για να πραγματοποιήσουν τον γάμο τους. 

Διαβάστε ακόμα: Θέλξια Βαλέρια Φραγκούδη: Αποκάλυψε ποια θα είναι η κουμπάρα στον γάμο της!

Μάλιστα, το ζευγάρι βρίσκεται αυτές τις ημέρες στο νησί για τις τελευταίες λεπτομέρειες του γάμου και δεν παρέλειψαν να ποζάρουν στο εκκλησάκι, όπου θα παντρευτούν. Πρόκειται για τον Ναό των Επτά Μαρτύρων, που όπως θα δείτε στην πιο κάτω gallery βρίσκεται απομονωμένος και πλαισιωμένος από θάλασσα, κάνοντας το τοπίο μαγικό.  

Αξίζει να σημειωθεί, πως το ζευγάρι πέρυσι στο πλαίσιο των καλοκαιρινών του διακοπών, είχε βρεθεί και στη Σίφνο και μάλλον ο εν λόγω ναός τους είχε εντυπωσιάσει, αποφασίζοντας κατόπιν, να παντρευτούν εκεί. Οι ίδιοι πάντως σε αναρτήσεις τους δεν ανέφεραν την τοποθεσία τους, με την Θέλξια να γράφει σε μία από τις λεζάντες της: “Όποιος ξέρει, ξέρει”.

Tags σιφνος, θελξια βαλερια φραγκουδη, χρηστινος πιπης, Γαμος, showbiz, gossip, celebrities, διασημοι


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4110 s (251 Queries.) // Parse time: 0.3891 s // Total time: 2.8001 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X