Ελένη Μενεγάκη: Η φωτογραφία με ένα πανέμορφο μωρό και το μυστήριο γύρω από αυτή


Ελένη Μενεγάκη: Η φωτογραφία με ένα πανέμορφο μωρό και το μυστήριο γύρω από αυτή

Και η κοινή εικόνα μαζί με τον Μάκη Παντζόπουλο από τις διακοπές τους στην Άνδρο

Η Ελένη Μενεγάκη, δεν έχει σταματήσει να κάνει αναρτήσεις στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, τις τελευταίες ημέρες καθώς περνά υπέροχες στιγμές μαζί με την οικογένειά της στο καταφύγιό της που δεν είναι άλλο από την Άνδρο. Η ίδια φροντίζει λοιπόν να κρατά τους followers της ενήμερους για ό,τι κι αν κάνει και τα post της, μετρούν χιλιάδες likes και αμέτρητα σχόλια. Και η αλήθεια είναι πως κάποιες από αυτές τις αναρτήσεις μας κίνησαν το ενδιαφέρον.

Σε μία από της εικόνες που άνεβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram την είδαμε να ποζάρει αγκαλιά με ένα μωρό, γράφοντας χαρακτηριστικά πως ήταν στη βάφτισή του.

Διαβάστε ακόμα: Ελένη Μενεγάκη: Η εικόνα που μοιράστηκε για πρώτη φορά από την Άνδρο και περίμεναν για χρόνια οι followers της!

Ανέβασε επίσης και μια φωτογραφία, όπου τη βλέπουμε να ποζάρει με τον σύζυγό της, Μάκη Παντζόπουλο και τους ιερείς.

Όπως ήταν φυσικό, τα σχόλια "έπεσαν βροχή", με τους χρήστες του Instagram, να αναρωτιούνται αν η παρουσιάστρια έγινε νονά και ποια είναι η σχέση της με το μωρό. Η ίδια ωστόσο απάντησε σε follower της ότι δεν είναι η νονά του αλλά ότι αγάπησε πολύ αυτό το μωρό. 

Tags ελενη μενεγακη, διασημοι, gossip, showbiz


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2014 s (229 Queries.) // Parse time: 0.3947 s // Total time: 2.5961 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X