Σάκης Τανιμανίδης: Στην Κύπρο λίγες μόνο ημέρες μετά τον τελικό του "Survivor"


Σάκης Τανιμανίδης: Στην Κύπρο λίγες μόνο ημέρες μετά τον τελικό του "Survivor"

Τι τον φέρνει στο νησί. Μάθετε πρώτοι το λόγο

Η Madame Figaro, το πρώτο γυναικείο περιοδικό της Κύπρου, διοργανώνει για πρώτη φορά τα "Beauty Αwards Cyprus", τον διεθνή θεσμό που αναδεικνύει τα κορυφαία προϊόντα και υπηρεσίες ομορφιάς και τα παρουσιάζει η Kérastase. 

Τα Madame Figaro Beauty Αwards χωρίζονται σε δυο ενότητες. Στην πρώτη ενότητα παρουσιάζονται τα κορυφαία προϊόντα ομορφιάς, τα οποία θα αναδειχθούν από τις Beauty Editors των διεθνών εκδόσεων της Madame Figaro (Γαλλία, Κύπρος, Ελλάδα, Ισπανία και Πορτογαλία) σε συνδυασμό με τη δική σας ψήφο. Στη δεύτερη ενότητα παρουσιάζονται οι κορυφαίες υπηρεσίες ομορφιάς: Best make up artist, Best hairstylist, Best hair salon, Best beauty salon και Best spa. Οι βραβευμένοι σε αυτήν την ενότητα θα αναδειχθούν επίσης σε συνδυασμό με την ψήφο των αναγνωστών και των Beauty Experts, οι οποίοι θα επισκεφθούν τους χώρους ομορφιάς και θα δοκιμάσουν incognito τις προσφερόμενες υπηρεσίες.

Διαβάστε ακόμα: Χριστίνα Μπόμπα: Μας μιλά αποκλειστικά λίγο πριν έρθει στην Κύπρο!

Οι βραβεύσεις θα κορυφωθούν σε μια λαμπερή τελετή απονομής, όπου θα αναδειχθούν τα κορυφαία της ομορφιάς για το 2019. Η τελετή αυτή θα πραγματοποιηθεί στις 3 Ιουλίου στο Lapatsa Countryside Venue.

Παρουσιάστρια της βραδιάς θα είναι η πανέμορφη Χριστίνα Μπόμπα η οποία για πρώτη φορά θα παρουσιάσει ένα τέτοιο θεσμό. Ο Σάκης Τανιμανίδης δεν θα μπορούσε παρά να συνοδεύσει τη σύζυγό του στην Κύπρο, καθώς λίγες μέρες πριν θα ολοκληρωθεί και ο φετινός κύκλος του παιχνιδιού επιβίωσης"Survivor" που προβάλλει η τηλεόραση ΣΙΓΜΑ.

Απαλλαγμένος λοιπόν από επαγγελματικές υποχρεώσεις θα περάσει λίγες μέρες στο νησί μας και θα στηρίξει και την πανέμορφη σύζυγό της σε αυτή την πρώτη της φορά που θα παρουσιάσει μία λαμπερή εκδήλωση. 

 

Tags χριστίνα μπομπά, σακης τανιμανίδης, κυπρος, beauty awards 2019, madame figaro cyprus, Madame Figaro


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 0.0062 s (13 Queries.) // Parse time: 0.0338 s // Total time: 0.0400 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X