Η νέα συλλογή μακιγιάζ της Chanel θα σου χαρίσει το απόλυτο summer look


Η νέα συλλογή μακιγιάζ της Chanel θα σου χαρίσει το απόλυτο summer look

Oι σατέν υφές χρησιμοποιούνται για τη μαλακή γλυπτική της επιδερμίδας.

Στο Vision' D'Asie: Lumiere Et Contraste, δεν χρειάζονται έντονες φωτεινές αποχρώσεις για να αναδείξετε το μακιγιάζ σας, οι σατέν υφές χρησιμοποιούνται για τη μαλακή γλυπτική της επιδερμίδας. Πιστή στην αγάπη της για τις αντιθέσεις, η Lucia Pica συγκεντρώνει αυτές τις αποχρώσεις και τις υφές με εντυπωσιακές γυαλιστερές λεπτομέρειες στα μάτια και στα χείλη για ένα θεαματικό αποτέλεσμα. Η λεπτή σμίλευση του προσώπου ξεκινάει με την πρώτη από τις αποκλειστικές δημιουργίες της συλλογής, Duo Bronze Et Lumiere, πρόκειται για ένα εκλεπτυσμένο ζευγάρωμα ματ bronzer με ένα μαργαριταρένιο highlighter που τονίζει απαλά τα περιγράμματα ενώ ταυτόχρονα δίνει στο δέρμα ματ όψη. Η ματ ροζ ζεστασιά του Rouge Coco Flash προσδίδει μια λαμπερή λάμψη στα χείλη για μία αβίαστη καλοκαιρινή ομορφιά.

Ένα συναρπαστικό νέο ντουέτο για τα μάτια δίνει σαφήνεια  και δράμα στο βλέμμα, καθώς ένα βαθύ χρωματικό layering συνδυάζεται με μια λάμψη που τρεμοπαίζει από ένα gloss φωτισμό.  Τα shimmering στυλό Ombre Et Contour απλώνονται στα βλέφαρα ή μπορούν να αναμειχθούν σε smoky, μεταλλικές βάσεις μαζί με αποχρώσεις ροζ μπεζ, καραμέλας, χαλκού και πλατίνας των Les 4 Ombres. Οι ματ και μεταλλικές επιφάνειες της παλέτας είναι ανάγλυφες με το εικονικό λογότυπο Chanel, επιβεβαιώνοντας τη θέση της ως την άλλη αποκλειστική δημιουργία του Vision D'Asie: Lumiere Et Contraste. Στη συνέχεια, το Ombre Premiere Gloss προσθέτει μια φλόγα μοντερνισμού - μια ημιδιαφανή λεία ασημί απόχρωση και μια σκούρα χρυσή σε μορφή gloss. Όπως λέει η Pica, "Επιβάλλεται να έχεις λάμψη gloss στα μάτια το καλοκαίρι."

Η ΣΥΛΛΟΓΗ

Το ατμοσφαιρικό φως της Ανατολικής Ασίας εμπνέει τη συλλογή Cruise 2019, η ένταση της οποίας βρίσκεται στην αντίθεση μεταξύ του λεπτού contouring και τους έντονους τόνους gloss.

ΠΡΟΣΩΠΟ

Vision' D'Asie: Lumiere Et Contraste δεν επικεντρώνεται στη σκίαση αλλά στη φωτεινότητα, όπως δείχνει η αποκλειστική δημιουργία της συλλογής Duo Bronze Et Lumiere, η οποία δανείζει τους τόνους χρυσής σοκολάτας και ροζ- μπεζ για ένα ελαφρώς δομημένο καλοκαιρινό πρόσωπο.

"Αντί για βαριά περιγράμματα με τη χρήση bronzers, αυτές οι πούδρες δίνουν ματ και highlight αποτέλεσμα, οδηγώντας σε ένα πιο απαλό φινίρισμα", λέει η Pica.

DUO BRONZE ET LUMIÈRE

Clair: ένα φωτεινό ροζ / ένα ανοιχτό μπεζ

Medium: ροζ χρυσό highlighter/ απαλή σοκολάτα

ΜΑΤΙΑ

Το contouring γύρω από τα μάτια είναι από τα πιο τολμηρά στοιχεία της συλλογής Cruise 2019. Σε συνδυασμό με τις λάμψεις των gloss, αυτό δημιουργεί μια τολμηρή εμφάνιση εμπνευσμένη από τις μυστηριώδεις θολές και αφηρημένες εικόνες της Pica στην Ανατολική Ασία. Η εφαρμογή έρχεται σε δύο μέρη: βάθος και ορισμός που δημιουργείται από τις κρεμώδης αποχρώσεις, τα χρώματα και τα highlights που επιτυγχάνονται από τις πουδρέ σκιές και τα gloss.

Ένα λείο gloss στα μάτια - είτε σαν highlight στο κέντρο του βλεφάρου, είτε σε ολόκληρο το βλέφαρο, ή εφαρμοσμένο κάτω από το φρύδι - εισάγει μια τολμηρή αρχιτεκτονικά φουτουριστική αίσθηση. Δοκιμάστε το με ένα δροσερό, ασημένιο ή χρυσό για να μεγιστοποιήσετε την ένταση του layering χρωμάτων.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ

LES 4 OMBRES Lumières Naturelles: ένα απαλό ροζ-μπεζ, ένα μεταξένιο μπροζ-καφέ, ένα χάλκινο-πλατίνα, μια ελαφριά καραμέλα

OMBRE PREMIÈRE GLOSS Lunaire: ασημένιο gloss

OMBRE PREMIÈRE GLOSS Solaire: χρυσό gloss

STYLO OMBRE ET CONTOUR Metallic Flash: platinum

STYLO OMBRE ET CONTOUR Pure Flesh: ένα ζεστό ροζ καραμελέ

STYLO OMBRE ET CONTOUR Vague: ένα μεταξένιο taupe

ΧΕΙΛΗ

Δύο κομψές αποχρώσεις για τα χείλη που αντανακλούν τις εικόνες έμπνευσης της Lucia Pica από την Ανατολικής Ασία με το ροζ μπεζ και σκονισμένο ροζ της σειράς Rouge Coco Flash. Ενώ είναι αρκετά ματ για να χρησιμοποιηθεί στα μάγουλα, στα χείλη αυτές οι αποχρώσεις αφήνουν μια δροσερή λάμψη που προσδίδει ευεξία, η οποία είναι μοναδική σε αυτό το καλοκαιρινό look.

ROUGE COCO FLASH Lumière: ροζ μπεζ

ROUGE COCO FLASH Contraste: ένα σκονισμένο ροζ μωβ

ΝΥΧΙΑ

Και πώς θα μπορούσε να ολοκληρωθεί οποιαδήποτε εξόρμηση στην Ιαπωνία και στη Νότια Κορέα χωρίς ένα αναμνηστικό, κάτι παράξενο και εξωτικό για το δυτικό μάτι; Το τελευταίο ενθύμιο είναι η τριάδα Le Vernis.

LE VERNIS Afterglow: ένα μπεζ με αντανακλάσεις λεπτού χρυσού

LE VERNIS Purple Ray: ένα γκρι μωβ

LE VERNIS Open Air: Λεβάντα

Tags chanel, makeup, make-up, beauty, chanel cruise 2019 collection, Μακιγιαζ, Ομορφια


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.0657 s (249 Queries.) // Parse time: 0.4064 s // Total time: 3.4721 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X