Αντηλιακή προστασία χωρίς χημικά


Αντηλιακή προστασία χωρίς χημικά

Ανακαλύψτε την ολοκληρωμένη σειρά αντηλιακής προστασίας The Organic Pharmacy.

Αυτό το καλοκαίρι, προσφέρετε σε εσάς και την οικογένεια σας την πραγματική προστασία της επιδερμίδας, όχι μόνο από τις βλαβερές υπεριώδεις ακτίνες του ήλιου UVA και UVB, αλλά και από τα χημικά των κοινών αντηλιακών. Η ολοκληρωμένη σειρά αντηλιακών της The Organic Pharmacy δημιουργήθηκε με στόχο να προσφέρει υψηλή αντηλιακή προστασία, με φυσικά συστατικά και αντιγηραντικές φόρμουλες που προστατεύουν, θρέφουν και ενυδατώνουν την επιδερμίδα. Η σύνθεσή τους από Minerals, είναι αυτή που κάνει την πραγματική διαφορά σε σχέση με τα κοινά αντηλιακά, καθώς δεν απορροφά τις ακτίνες του ήλιου, αλλά αντιθέτως, τις αντανακλά, παρέχοντας υψηλή αντηλιακή προστασία.

Αντηλιακή προστασία από Minerals με δείκτες SPF 30 & SPF 50

Κατάλληλα για όλους τους τύπους δέρματος, ακόμα και των πιο ευαίσθητων, τα αντηλιακά της The Organic Pharmacy μπορούν να χρησιμοποιηθούν και σε παιδιά και βρέφη άνω των 6 μηνών. Η ελαφριά και ενυδατική χωρίς χημικά σύνθεσή τους για το πρόσωπο και το σώμα, προσφέρει υψηλή αντηλιακή προστασία με Minerals από Διοξείδιο Τιτανίου και Οξείδιου Ψευδαργύρου που μπλοκάρουν και αντανακλούν από κοινού τις ακτίνες UVA και UVB, ενώ το Shea Butter, η Αλόη, το Rose Hip και η Καλέντουλα θρέφουν την επιδερμίδα.

Χάρη στην anti-whitening φόρμουλά τους δεν αφήνουν τα αντιαισθητικά άσπρα στίγματα, δίνοντας σας την ευχέρεια να απολαμβάνετε τα ευεργετικά οφέλη της θάλασσας και του ήλιου απόλυτα προστατευμένοι.

Περιποίηση για μετά τον ήλιο

Η προστασία της The Organic Pharmacy ενάντια στον ήλιο συνεχίζεται και μετά την παραλία, με το after sun προϊόν που ηρεμεί άμεσα, απαλύνει και ενυδατώνει την επιδερμίδα, παρατείνοντας το χρυσαφένιο μαύρισμα. Ενισχυμένο με φυσικά συστατικά Α όπως το Βερίκοκο και το Shea Butter που ενυδατώνουν την αφυδατωμένη επιδερμίδα, το Rose Hip και την Αλόη που την απαλύνουν και την ηρεμούν, αλλά και την Τσουκνίδα και την Καλέντουλα που την αναδομούν και την επανορθώνουν για λεία και λαμπερή επιδερμίδα.

Ανακαλύψτε τα ευεργετικά συστατικά των προϊόντων της The Organic Pharmacy με ορατά αποτελέσματα για την επιδερμίδα, αλλά και για την υγεία

Οι εξαιρετικές συνθέσεις των The Organic Pharmacy συνδυάζουν επιστήμη και τεχνολογία τελευταίας γενιάς  χρησιμοποιώντας  οργανικά συστατικά ανωτέρου επιπέδου. Από επιστημονικά μελετημένα βότανα, αιθέρια έλαια, αλόη και βασικά αντιοξειδωτικά, μέχρι καινοτόμους συνδυασμούς σπάνιων εκχυλισμάτων και συστατικών με αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα στη φροντίδα του δέρματος, τα προϊόντα The Organic Pharmacy είναι δερματολογικά ελεγμένα, περιέχουν συστατικά εγκεκριμένα από τον  φορέα Ecocert και δεν χρησιμοποιούν πετροχημικά, γνωστά καρκινογόνα συστατικά, τεχνητά αρώματα ή χρωστικές ουσίες, χωρίς parabens, sulphates, ορυκτά έλαια, σιλικόνη, PEGs ή χημικά αντηλιακά

Φτιαγμένα στο Λονδίνο με αγάπη

Όλα τα προϊόντα είναι αποτέλεσμα έρευνας στα οποία η δημιουργία της σύνθεσης και η παραγωγή τους γίνεται στο Εργαστήριο της The Organic Pharmacy στο Λονδίνο. Κάθε μπουκάλι φτιάχνεται με αγάπη, επιστημονική προσέγγιση και εξειδίκευση σε μικρές παρτίδες διασφαλίζοντας έτσι τους αυστηρούς ποιοτικούς ελέγχους και τη μέγιστη δραστικότητα των προϊόντων.

Ανακαλύψτε τη σειρά αντηλιακών The Organic Pharmacy σε επιλεγμένα φαρμακεία σε όλη την Κύπρο, καθώς και στα πολυκαταστήματα Debenhams at The Mall of Cyprus και Debenhams Zenon στη Λάρνακα. Βρείτε τα σημεία πώλησης στην ιστοσελίδα https://www.theorganicpharmacy.com/store-locator/find-a-store

Tags The Organic Pharmacy, SUNCARE, beauty, face, body, αντηλιακο, αντηλιακα, προστασια, Ομορφια, προσωπο, Σώμα


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.6012 s (248 Queries.) // Parse time: 0.3577 s // Total time: 2.9589 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X