Έβελυν Καζαντζόγλου: Η καθημερινότητα με τον σύντροφό της, Τζωρτζ Παπακώστα!  


Έβελυν Καζαντζόγλου: Η καθημερινότητα με τον σύντροφό της, Τζωρτζ Παπακώστα!  

Τι εξομολογήθηκε το πανέμορφο μοντέλο για τη σχέση της με τον γνωστό chef;

Η Έβελυν Καζαντζόγλου και ο Τζωρτζ Παπακώστας, είναι ένα από τα πιο ταιριαστά ζευγάρια στην ελληνική showbiz, που η σχέση τους μετράει εδώ και μερικούς μήνες.

Και οι δυο τους είναι δύο άνθρωποι με πολυφορτωμένο επαγγελματικό πρόγραμμα και η Έβελυν Καζαντζόγλου, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό “Omikron”, είπε για αυτό: “Έχουμε βρει τους ρυθμούς μας. Από την αρχή, όπως ξεκινήσαμε να βγαίνουμε, ξέραμε και οι δύο ότι έχουμε ζόρικα προγράμματα. Ο Γιώργος είχε μόλις ανοίξει το μαγαζί του, εγώ ήμουν στη Ρώμη για δουλειά… Άρα και οι δύο, με το «καλημέρα», ξέραμε τι είχαμε να αντιμετωπίσουμε. Οπότε, το μετράς στο μυαλό σου, σκέφτεσαι αν μπορεί να συμβεί και να εξελιχθεί σε σχέση αυτός ο ωραίος ενθουσιασμός που ζεις. Προφανώς η δική μας απόφαση ήταν θετική”.

Διαβάστε ακόμα: Έβελυν Καζαντζόγλου: Τα δημόσια καυτά φιλιά με τον σύντροφό της! [εικόνες]

Κατόπιν, αποκάλυψε τι την γοήτευσε στον σύντροφό της, λέγοντας: “Σε πρώτη φάση, μου άρεσε το γεγονός ότι έπαιρνε πρωτοβουλίες. Και για εμένα, που έχω πολύ τον έλεγχο της ζωής μου, το εκτιμώ όταν κάποιος παίρνει μια απόφαση για μένα, το να μην έχω να σκεφτώ εγώ για κάτι. Αργότερα, είδα ότι ο Γιώργος είναι πολύ καλή ψυχή, ένα πολύ καλό παιδί. Και δεν είναι κάτι που το λέω μόνο εγώ, αντιλαμβάνομαι πως πολύς κόσμος σκέφτεται έτσι για εκείνον. Και με συγκινεί πολύ”.

Η Έβελυν, αποκάλυψε πως αγαπημένη τους συνήθεια είναι να χαλαρώνουν στο σπίτι, λέγοντας: “Με την κούραση που μας διέπει, το να κάτσουμε στον καναπέ και να δούμε τη σειρά μας -τώρα βλέπουμε το “Black List”- είναι απόλαυση”.
 

Tags Έβελυν Καζαντζόγλου, Τζώρτζ Παπακώστας, showbiz, gossip, celebrities, διασημοι


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3494 s (233 Queries.) // Parse time: 0.2145 s // Total time: 2.5639 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X