Ελεονώρα Μελέτη: Εξομολογείται την πιο δύσκολη στιγμή που έζησε με τη μικρή Αλεξάνδρα! 


Ελεονώρα Μελέτη: Εξομολογείται την πιο δύσκολη στιγμή που έζησε με τη μικρή Αλεξάνδρα! 

Η νοσηλεία στο νοσοκομείο και ο φόβος της παρουσιάστριας: “Έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου”.

Η Ελεονώρα Μελέτη και ο Θοδωρής Μαροσούλης, είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια στην ελληνική showbiz, οι οποίοι πριν από περίπου ένα χρόνο, υποδέχθηκαν στη ζωή τον πρώτο καρπό του έρωτά τους, την κορούλα τους, Αλεξάνδρα.

Διαβάστε ακόμα: Ελεονώρα Μελέτη: Αποκαλύπτει τι έχει πάρει η μικρή Αλεξάνδρα από εκείνην! [εικόνα]

Η παρουσιάστρια, μέσα από την προσωπική της ιστοσελίδα, believeitgr, μοιράστηκε με τους αναγνώστες της, την πιο δύσκολη στιγμή που βίωσε τον τελευταίο χρόνο και αφορούσε στην κόρη της.
“Μία όμως ήταν η πιο δύσκολη στιγμή μαζί της. Εκείνη η μέρα του Φλεβάρη που ένα επίμονο συνάχι, που κάποιος θα μπορούσε να αποδώσει και σε αλλεργία, ξαφνικά συνοδεύτηκε από υψηλό πυρετό και μία πρώτη επίσκεψη στο νοσοκομείο μετά από την εντολή του γιατρού.

Η Αλεξάνδρα δεν είχε αρρωστήσει ποτέ 11 μήνες. Ποτέ. Μας κακοφάνηκε που η πρώτη μας φορά συνοδεύτηκε και από επίσκεψη στο νοσοκομείο. Όταν την είδε η παιδίατρος, θυμάμαι να μας κάνει άπειρες ερωτήσεις και να μένει στη λεπτομέρεια, προσπαθώντας να συνδυάσει τα συμπτώματα και να παραπέμψει στις απαραίτητες εξετάσεις. Εκείνη τη στιγμή περνάνε από το μυαλό σου τα πάντα, φοβάσαι και τρέμεις για το χειρότερο και νιώθεις αδύνατος και ευάλωτος. Κάποια στιγμή μία νοσηλεύτρια κλήθηκε να πάρει έναν φάκελο και να μας συνοδεύσει σε μία αλλη αίθουσα προκειμένου η Αλεξάνδρα να υποβληθεί σε εξετάσεις.

Η παιδίατρος πριν φύγουμε από το γραφείο της μας ρώτησε: Έχετε κάνει όλα τα εμβόλια που προβλέπονται;

Της είχα απαντήσει ναι.

"Και μηνιγγίτιδας;" Με ρώτησε.

Αν και είχαμε κάνει και το εμβόλιο της μηνιγγίτιδας, όταν ένιωσα από το ερώτημα της παιδιάτρου ότι το παιδί μου θα μπορούσε έστω και μία τοις χιλίοις να φλερτάρει με ένα τέτοιο ενδεχόμενο, κάτι που δεν θα συνέβαινε από τη στιγμή που είχε εμβολιαστεί, με έκανε να χάσω τη γη κάτω από τα πόδια μου. Αν έχεις διαβάσει για τα συμπτώματα της νόσου, που ουσιαστικά είναι απλά συμπτώματα μίας κοινής γρίπης, αν έχεις ενημερωθεί για τις επιπτώσεις της νόσου που μπορεί να προκαλέσουν από μόνιμες αναπηρίες μέχρι ΚΑΙ θάνατο, αν γνώριζες πόσα θύματα σε βρεφική ηλικία μετράμε κάθε χρόνο ( πριν λίγες μέρες έχασε τη ζωή της και μία κοπέλα 18 ετών από μηνιγγίτιδα στη Κύπρο) τότε σίγουρα δεν θα αντιδρούσες διαφορετικά απ΄ότι αντέδρασα εγώ.

Αυτά τα λεπτά, αυτά τα λίγα λεπτά που είχα παραδοθεί στη φόβο και τον τρόμο των ίδιων μου των σκέψεων, νομίζω ότι ήταν η μέχρι τώρα χειρότερη στιγμή μου από τη γέννηση της μικρής μου. Και αν κάποιες φορές τυχαίνει σε forum να διαβάζω αντιγνωμίες για το θέμα του εμβολιασμού, θέλω να μπω και να φωνάξω πως όταν έχεις τη δυνατότητα να προλάβεις το κακό, δεν μπορείς να αμελείς να κάνεις αυτό που οφείλεις”, έγραψε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια. 
 

Tags Ελεονώρα Μελέτη, αλεξανδρα, showbiz, gossip, celebrities, διασημοι


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.9384 s (248 Queries.) // Parse time: 0.3689 s // Total time: 2.3073 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X