Ο φιλανθρωπικός σκοπός των “Super Music Awards 2019 with Pringles”


Ο φιλανθρωπικός σκοπός των “Super Music Awards 2019 with Pringles”

Που θα δοθεί μέρος των εσόδων και η συμβολή του Δήμου Αγλαντζιάς   

Η μεγάλη μουσική γιορτή των “SUPER MUSIC AWARDS 2019 with Pringles” ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το βράδυ της Τετάρτης στον κατάμεστο χώρο της Πανεπιστημιούπολης του Πανεπιστημίου Κύπρου, στην Λευκωσία με 21 από τα πιο δημοφιλή ονόματα της ελληνικής δισκογραφίας να μοιράζονται τη σκηνή παρουσιάζοντας μας φαντασμαγορικά shows και εντυπωσιακά live acts.

Οικοδεσπότης των SUPER MUSIC AWARDS with Pringles ήταν για ακόμα μία χρονιά ο αγαπημένος Θέμης Γεωργαντάς. Καλλιτεχνικός Διευθυντής της εκδήλωσης  ήταν ο Ζήνωνας Ζιντίλης, ενώ την γενική επιμέλεια και τις χορογραφίες για τα live acts είχε ο Χάρης Σάββα. Οργάνωση και διεύθυνση παραγωγής από την Beyond Entertainment.

Διαβάστε ακόμα: Η πιο συγκινητική στιγμή της βραδιάς των “Super Music Awards 2019 with Pringles” [εικόνες & βίντεο]

Σύνθημα της φετινής γιορτής της μουσικής ήταν το “We Celebrate Together” με μηνύματα κατά του ρατσισμού και υπέρ της διαφορετικότητας.

Να πούμε ότι η βραδιά είχε και φιλανθρωπικό χαρακτήρα καθώς μέρος των εσόδων από την πώληση των εισιτηρίων θα δοθεί για ενίσχυση του Συνδέσμου Φίλων Ιδρύματος Χρήστου Στέλιου Ιωάννου. Μάλιστα σε αυτό το σκοπό συνέβαλε και ο Δήμος Αγλαντζιάς καθώς δεν χρέωσε στα εισιτήρια το φόρο θεάματος δίνοντας την ευκαιρία στους χιλιάδες θαυμαστές που βρέθηκαν στο χώρο να απολαύσουν μία μοναδική μουσική βραδιά με μειωμένο κόστος. 
 

Tags super music awards 2019, Super Music Awards 2019 with Pringles, διασημοι, gossip, showbiz


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4437 s (228 Queries.) // Parse time: 0.3031 s // Total time: 2.7468 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X