Ακούστε το νέο τραγούδι του Σάκη Ρουβά που μόλις κυκλοφόρησε


Ακούστε το νέο τραγούδι του Σάκη Ρουβά που μόλις κυκλοφόρησε

Ακούστηκε για πρώτη φορά πριν από λίγο στη σκηνή των \"Super Music Awards 2019 with Pringles\"

Νέο τραγούδι και video clip για τον Σάκη Ρουβά με τίτλο "Έλα στο Χορό"! Ο κορυφαίος Έλληνας σταρ, Σάκης Ρουβάς, ξεκινάει δυναμικά το καλοκαίρι με νέα κυκλοφορία και μας προσκαλεί στο χορό!

Ο Σάκης Ρουβάς, μέσα από τη κινηματογραφική αισθητική του Κώστα Καρύδα, μας παρουσιάζει το νέο του τραγούδι "Έλα στο Χορό" σε μία μίνι ταινία δράσης, που κόβει την ανάσα, κρατώντας σε εγρήγορση τους θεατές μέσα από μάχες, κυνηγητό και ένταση, χωρίς να παραλείπει όμως τις γλυκές καλοκαιρινές στιγμές, το πάθος και τον ηλεκτρισμένο ερωτισμό.

Το νέο hit του Σάκη Ρουβά που μας προσκαλεί να αφεθούμε στη μουσική και το ρυθμό της, και να ξεχάσουμε όλα όσα μας εμποδίζουν να ζήσουμε τη ζωή στο έπακρο, αναμένεται να γίνει η πιο απολαυστική μουσική παρέα που θα μας ανεβάσει τη διάθεση και θα ντύσει τις καλοκαιρινές μας ημέρες και νύχτες με χορό.

Τη μουσική υπογράφει ο Χάρης Μιχαηλίδης και τους στίχους ο Γιάννης Μιχαηλίδης, οι οποίοι επιμελήθηκαν τη παραγωγή και την ενορχήστρωση.Οι τυχεροί που βρίσκονται αυτή τη στιγμή στα μουσικά βραβεία "Super Music Awards 2019 with Pringles" το άκουσαν για πρώτη φορά live από τον κορυφαίο star. Το «Έλα στο Χορό» κυκλοφορεί από τη Minos EMI / Universal.

Δείτε το επίσημο video clip: 

 

Tags σακης ρουβας, διασημοι, gossip, showbiz, ελα στο χορο, νέο τραγούδι


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.9913 s (233 Queries.) // Parse time: 0.2739 s // Total time: 3.2652 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X