Ελληνική Τράπεζα: Η πρώτη "Ιστορία Δύναμης" είναι η ιστορία του Γιώργου Γεωργίου


Ελληνική Τράπεζα: Η πρώτη "Ιστορία Δύναμης" είναι η ιστορία του Γιώργου Γεωργίου

Ένας άνθρωπος που αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα για περισσότερα από 20 χρόνια και ζει καθηλωμένος στο αναπηρικό του καρότσι τα τελευταία πέντε. Ακόμη και η πιο απλή μετακίνησή του πολλές φορές απαιτούσε την παρέμβαση της πυροσβεστικής… Τις νύχτες εκείνο το καρότσι γινόταν και το κρεβάτι του… Αν και τα πόδια του Γιώργου παραμένουν αδύναμα για να τον σηκώσουν, η δύναμη της ψυχής του, η πίστη από τον φίλο του Χρίστο και η στήριξη της Ελληνικής Τράπεζας θα τον κρατήσουν ψηλά.

Οι "Ιστορίες Δύναμης" που αναμένεται να δούμε μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και στο κανάλι YouTube της Ελληνικής Τράπεζας, έχουν στόχο να αναδείξουν την αξία της πίστης στη δύναμη του κάθε ανθρώπου και να μας κινητοποιήσουν, ώστε να στεκόμαστε πάντα αλληλέγγυοι, εμψυχωτές και υποστηρικτές όσων το έχουν ανάγκη.
Στις 07/04/2019 ξεκίνησε η νέα μεγάλη εκστρατεία της Ελληνικής Τράπεζας. Μια εκστρατεία που έρχεται να σηματοδοτήσει την έναρξη μιας σημαντικής κοινωνικής δράσης µε πρωταγωνιστή τον άνθρωπο.

Από τις πρώτες κιόλας μέρες, η ανταπόκριση υπήρξε συγκινητική, αποδεικνύοντας ότι ο ανθρωπισμός, η αλληλεγγύη και η πίστη στον Άνθρωπο και στη δύναμή του είναι ζωντανές αξίες στην κοινωνία μας και, συχνά, το μόνο που χρειάζονται είναι μία αφορμή, ώστε να ενεργοποιηθούν και να αναδειχθούν. 

Η εκστρατεία καλεί τον κάθε έναν από μας να μπει στο microsite www.exeistidynami.com, που δημιουργήθηκε ειδικά για αυτή την εκστρατεία και να προτείνει έναν συνάνθρωπό μας, ο οποίος χρειάζεται υποστήριξη για να βρει τη δύναμη και να πετύχει αυτό που στα δικά του μάτια μοιάζει ακατόρθωτο.

Πίστεψε, λοιπόν, κι εσύ στη δύναμη κάποιου και βοήθησέ τον να πετύχει το ακατόρθωτο. 

Η Ελληνική Τράπεζα θα συνεχίσει να δέχεται Προθέσεις Υποστήριξης έως και τις 30/06/2019 στο www.exeistidynami.com 
 

Tags ελληνικη τραπεζα


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2972 s (281 Queries.) // Parse time: 0.3100 s // Total time: 2.6072 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X