Χωρισμός βόμβα στο Hollywood


Χωρισμός βόμβα στο Hollywood

Το πιο όμορφο ζευγάρι της διεθνούς showbiz δεν είναι πλέον μαζί 

Η αλήθεια είναι πως αυτή την είδηση όσο κι αν δεν θέλαμε να την διαβάσουμε κατά βάθος την περιμέναμε εδώ και αρκετό καιρό. Αναφερόμαστε φυσικά στους Bradley Cooper και Irina Shayk οι οποίοι δεν είναι πλέον ζευγάρι, όπως έγραψε αποκλειστικά σε πρόσφατο δημοσίευμά του το περιοδικό "People" -το επιβεβαίωσε εκεί άνθρωπος από το στενό τους περιβάλλον.

Λίγο πριν μάλιστα είχε γίνει γνωστό πως η 33χρονη Irina, ένα από τα διασημότερα και πιο όμορφα μοντέλα του πλανήτη έχει ήδη φύγει από το σπίτι που ζούσαν μαζί εδώ και αρκετό καιρό -συγκεκριμένα μια εβδομάδα μετά την απονομή των φετινών Όσκαρ -παίρνοντας μάλιστα μαζί και το παιδί τους.

Το ζευγάρι ήταν μαζί από το 2015 και κατά τη διάρκεια της σχέσης αυτής συνεχώς κυκλοφορούσαν φήμες ότι δεν τα πάνε καλά και περνούν κρίση. Το 2016, η Shayk εμφανίστηκε δημόσια φορώντας ένα εντυπωσιακό μονόπετρο, γεγονός που έκανε τα media να μιλούν για επικείμενο γάμο -κάτι που όπως ξέρετε δεν έγινε.

Το 2017 γεννήθηκε η πανέμορφη κόρη τους Lea De Seine, ωστόσο ούτε κι αυτό δεν τους ένωσε βάζοντας τέλος στα πολλά προβλήματα που αντιμετώπιζαν στην καθημερινότητά τους.



Ο απίστευτος χαμός όμως έγινε τους τελευταίους μήνες που οι φήμες ήθελαν τον 44χρονο ηθοποιό και σκηνοθέτη Cooper να έχει έρθει πολύ κοντά με τη συμπρωταγωνίστριά του στο "A Star is Born", Lady Gaga -Σίγουρα θυμάστε την εκρηκτική εμφάνισή τους στα Όσκαρ αλλά και την απίστευτη χημεία που σχολιαζόταν από όλους σε κάθε κοινή δημόσιά τους εμφάνιση.

Αυτή τη στιγμή πάντως οι δυο τους βρίσκονται σε συνεννοήσεις για την κηδεμονία  του παιδιού τους αφού όπως είναι λογικό και επόμενο αποτελεί την Νο1 προτεραιότητά τους.

Tags Irina Shayk, bradley cooper, διασημοι, gossip, showbiz, χωρισμος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5186 s (250 Queries.) // Parse time: 0.3755 s // Total time: 2.8941 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X