Η Winnie Harlow και η Cindy Bruna φόρεσαν Tommy Hilfiger στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών 2019


Η Winnie Harlow και η Cindy Bruna φόρεσαν Tommy Hilfiger στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών 2019

Τα δυο μοντέλα έκλεψαν τις εντυπώσεις με τα Tommy Hilfiger outfits που επέλεξαν.

Η Tommy Hilfiger, η οποία ανήκει στην PVH Corp. [NYSE: PVH], ανακοινώνει ότι το μοντέλο από τον Καναδά, Winnie Harlow και το μοντέλο από την Γαλλία, Cindy Bruna φόρεσαν Tommy Hilfiger κατά τη διάρκεια του 72ου Ετήσιου Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών.

Η Winnie Harlow φόρεσε ένα all-over μεταξωτό κοστούμι με print από τον ζωδιακό κύκλο, διακοσμημένο με κρυστάλλους από τη συλλογή TommyXZendaya για την Άνοιξη 2019.

Φωτογραφίες: Getty Images

Η Cindy Bruna φόρεσε ένα all-over μεταξωτό πουκάμισο με print από τον ζωδιακό κύκλο από τη συλλογή TommyXZendaya για την Άνοιξη 2019.

Η capsule  συλλογή TommyXZendaya για την Καλοκαίρι 2019, είναι συνεργασία του Tommy Hilfiger με την παγκόσμια brand ambassador των γυναικείων συλλογών Zendaya, και αποτελεί  έναν εορτασμό των δυνατών, iconic γυναικών των 70’s.

Η συλλογή TommyXZendaya για την Καλοκαίρι 2019 είναι διαθέσιμη στα καταστήματα Tommy Hilfiger και σε επιλεγμένα σημεία πώλησης. (tommy.com)

Tags winnie harlow,Cindy Bruna,Tommy Hilfiger,Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών 2019,FASHION NEWS,fashion,style,μόδα,στυλ


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3200 s (228 Queries.) // Parse time: 0.3256 s // Total time: 2.6456 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X