Χριστίνα Μπόμπα: Έρχεται στην Κύπρο για τον πιο όμορφο λόγο


Χριστίνα Μπόμπα: Έρχεται στην Κύπρο για τον πιο όμορφο λόγο

Μάθετε τι θα κάνει για πρώτη φορά! 

Η Madame Figaro, το πρώτο γυναικείο περιοδικό της Κύπρου, διοργανώνει για πρώτη φορά τα Beauty Αwards Cyprus, τον διεθνή θεσμό που αναδεικνύει τα κορυφαία προϊόντα και υπηρεσίες ομορφιάς και τα παρουσιάζει η Kérastase.

Τα Madame Figaro Beauty Αwards χωρίζονται σε δυο ενότητες. Στην πρώτη ενότητα παρουσιάζονται τα κορυφαία προϊόντα ομορφιάς, τα οποία θα αναδειχθούν από τις Beauty Editors των διεθνών εκδόσεων της Madame Figaro (Γαλλία, Κύπρος, Ελλάδα, Ισπανία και Πορτογαλία) σε συνδυασμό με τη δική σας ψήφο. Στη δεύτερη ενότητα παρουσιάζονται οι κορυφαίες υπηρεσίες ομορφιάς: Best make up artist, Best hairstylist, Best hair salon, Best beauty salon και Best spa. Οι βραβευμένοι σε αυτήν την ενότητα θα αναδειχθούν επίσης σε συνδυασμό με την ψήφο των αναγνωστών και των Beauty Experts, οι οποίοι θα επισκεφθούν τους χώρους ομορφιάς και θα δοκιμάσουν incognito τις προσφερόμενες υπηρεσίες.

Οι βραβεύσεις θα κορυφωθούν σε μια λαμπερή τελετή απονομής, όπου θα αναδειχθούν τα κορυφαία της ομορφιάς για το 2019. Η τελετή αυτή θα πραγματοποιηθεί στις 3 Ιουλίου στο Lapatsa Countryside Venue. 

Παρουσιάστρια της βραδιάς θα είναι η πανέμορφη Χριστίνα Μπόμπα η οποία για πρώτη φορά θα παρουσιάσει ένα τέτοιο θεσμό. 

 

 

Tags χριστίνα μπομπά, διασημοι, gossip, showbiz, beauty awards 2019, Ομορφια, παρουσιαστρια


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.8198 s (248 Queries.) // Parse time: 0.3668 s // Total time: 2.1866 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X