Ελένη Μενεγάκη - Ματέο Παντζόπουλος: Στην φόρα προσωπικές τους στιγμές!


Ελένη Μενεγάκη - Ματέο Παντζόπουλος: Στην φόρα προσωπικές τους στιγμές!

Δεν είχαν δει τον φωτογράφο!

Το περασμένο Σαββατοκύρακο η παρουσιάστρια του ALPHA είχε βάλει για μια ακόμη φορά πλώρη για ένα ξέγνοιαστο Σαββατοκύριακο και το πλήρωμα του πλοίου τη θεωρεί πια δικό του άνθρωπο.

Η παρουσιάστρια πλέον ζει σε ρυθμό διακοπών. Περιμένει με αγωνία τη λήξη της φετινής τηλεοπτικής σεζόν για να μπορέσει να φτιάξει βαλίτσες και να μετακομίσει για δύο μήνες στο αγαπημένο της νησί, στο οποίο άλλωστε βρίσκεται πια μόνιμα ο σύζυγός της Μάκης Παντζόπουλος λόγω και των τουριστών που φιλοξενεί στο ξενοδοχείο του. Αυτό το διήμερο, πάντως, επεφύλασσε ένα ιδιαίτερο πρόγραμμα για την Ελένη, αφού βρέθηκε και σε τοπικό πανηγύρι στο εκκλησάκι του διπλανού κτήματος. Είναι πια μια γνήσια Ανδριώτισσα και οι κάτοικοι όλου του νησιού την αγαπούν και τη φροντίζουν. Κοντά τους γίνεται άλλος άνθρωπος.

Συζητά και ζει μαζί τους την κάθε τους στιγμή. Αποφορτίζεται από κάθε επαγγελματικό άγχος και γαληνεύει το μυαλό της. Διασκεδάζει μαζί τους και το χαίρεται με την ψυχή και την καρδιά της. Για εκείνη, βέβαια, η δυσκολότερη στιγμή είναι κάθε μεσημέρι Κυριακής που αναγκάζεται να πάρει το πλοίο της επιστροφής, μέχρι την επόμενη στιγμή που θα ξαναβρεθεί κοντά τους!

Το νερό και οι βουτιές στην Άνδρο είναι μια από αυτές τις χαρές της ζωής της που της χαρίζουν ενέργεια. Το σώμα της ξανανιώνει και τονίζει ακόμη περισσότερο τη ζηλευτή για την τέταρτη δεκαετία της ζωής της σιλουέτα της!

Η χαρά της όταν βρίσκεται στα Άχλα δεν περιγράφεται. Και όταν, μάλιστα, δίπλα της είναι ο άντρας της ζωής της η διάθεσή της αλλάζει. Μόλις βγήκε από τη θάλασσα η Ελένη με μικρούς διασκελισμούς, χόρευε σαν μικρό κοριτσάκι που χαίρεται ξέγνοιαστα την κάθε της στιγμή. Αυτή η παραλία είναι το κέντρο του κόσμου της. Είναι μάλλον όλος της ο κόσμος. Και γίνεται καλύτερος μόνο όταν περιλαμβάνει τα μέλη της οικογένειάς της. Αυτή είναι η ευτυχία της.

Δείτε στην πιο κάτω gallery τις αποκλειστικές εικόνες του youweekly.gr: 

Tags ελενη μενεγακη, ανδρος, ματέο παντζόπουλος, διασημοι, gossip, showbiz


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3521 s (248 Queries.) // Parse time: 0.3647 s // Total time: 2.7168 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X