Ο Χρήστος Φερεντίνος για πρώτη απαντά για το αν έχει προχωρήσει τη ζωή του μετά το χωρισμό του με τη Σοφία Παυλίδου


Ο Χρήστος Φερεντίνος για πρώτη απαντά για το αν έχει προχωρήσει τη ζωή του μετά το χωρισμό του με τη Σοφία Παυλίδου

Τι λέει ο παρουσιαστής; 

Πάνε περίπου δύο χρόνια από τότε που πληροφορούμασταν πως ο Χρήστος Φερεντίνος και η Σοφία Παυλίδου έδιναν οριστικό τέλος στον γάμο τους, παίρνοντας στα χέρια τους το διαζύγιο. 

Το ζευγάρι ήταν παντρεμένο για περίπου δώδεκα χρόνια και όλα έδειχναν να πηγαίνουν περίφημα για τους δυο τους. Μέχρι που ξαφνικά, έσκασε σαν... κεραυνός εν αιθρία στον χώρο της σόουμπιζ ότι παίρνουν διαζύγιο. Από κοινού φρόντισαν και οι δύο να θέσουν ως απόλυτη προτεραιότητα τους δίδυμους γιους τους που σύντομα ολοκληρώνουν τις μαθητικές τους υποχρεώσεις στην Α' Λυκείου ενώ κατάφεραν να κρατήσουν μεταξύ τους μία πολύ όμορφη σχέση που στηρίζεται στον αλληλοσεβασμό και την κατανόηση. Τι γίνεται όμως με την προσωπική ζωή του παρουσιαστή; Έχει γυρίσει σελίδα ή παραμένει ελεύθερος και... ωραίος; 

Η ζωή προχωρά κι εμείς κάνουμε βήματα προς τα εμπρός. Δεν μπορώ, λοιπόν, να μη σε ρωτήσω αν έχεις ξαναφτιάξει την προσωπική σου ζωή. Αν βιώνεις τη συντροφικότητα...

Προς το παρόν, δεν είμαι σε τέτοια φάση. Είμαι μόνος και με φίλους και με πολλή δουλειά και είμαι πολύ κα­λά. Απολαμβάνω την ελευθερία μου. Βιώνω μια πολύ δημιουργική φάση της ζωής μου, όμως είμαι πάντα δί­πλα στην οικογένεια μου.


Το "Deal" θα συνεχιστεί; Άκουσα ότι θα κάνεις και­νούργια πράγματα στον Alpha...

Συζητάμε διάφορα αυτή την περίοδο. Προς το παρόν, το "Deal" συνεχίζεται μέχρι το τέλος Ιουνί­ου, καθώς πάει πολύ καλά, αλλά μέχρι τότε θα έχουμε αποφασίσει τι θα γίνει. Παραμένω στον Alpha και το μόνο που μπορώ να απο­καλύψω είναι ότι συζητάμε διάφορα projects. (σ.σ. Μόλις χθες ο Χρήστος Φερεντίνος αποκάλυψε αποκλειστικά στο gossip-tv.gr ότι το Deal ρίχνει οριστικά αυλαία)

Οι γιοι σου έχουν εκφράσει την επιθυμία να ασχοληθούν είτε με τον χώρο της υποκρι­τικής είτε με την παρουσίαση;

Όχι. Τα παιδιά μου τώρα είναι σε μια φάση που ζουν στο δικό τους σύμπαν με τους φίλουςτους με τα μαθήματά τους...

Δεν έχουν μπει στο τριπάκι να σκεφτούν με τι θα ήθελαν να ασχοληθούν;

Έχουν μπει γιατί τελειώνουν την Α' Λυκείου. Δεν είναι παιδάκια. Ο χρόνος τρέχει αμείλι­κτα. Αλλά κινούνται σε άλλους τομείς, δεν βλέπω καμία επιθυμία προς τα εκεί. Κι εγώ, όμως, άλλα έλεγα, αλλού κινήθηκα, οπότε δεν ξέρεις τι γίνεται. Πιτσιρικάς ήθελα να γί­νω δικηγόρος, σπούδασα Νομική και τελι­κά ακολούθησα τον χώρο της δημοσιογρα­φίας και των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης.

Tags χρηστος φερεντινος, διασημοι, gossip, showbiz, προσωπικη ζωη


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.2235 s (248 Queries.) // Parse time: 0.4630 s // Total time: 3.6865 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X