Όλα όσα έγιναν στην παρουσίαση του βιβλίου του Γιώργου Αγγελόπουλου στην Κύπρο


Όλα όσα έγιναν στην παρουσίαση του βιβλίου του Γιώργου Αγγελόπουλου στην Κύπρο

Δείτε φωτογραφικό υλικό και τις δηλώσεις του Γιώργου Αγγελόπουλου μετά το τέλος της παρουσίασης του βιβλίου \"Ντάνος. Μια αφήγηση στην Αυγή Σαββίδου\".

Την Παρασκευή, 31 Μαΐου τα πολυκαταστήματα Public Κύπρου (Nicosia Mall, Μαδρίτης 2, Λακατάμια, Κύπρος) σε συνεργασία με την Εκδοτική Αθηνών διοργάνωσαν εκδήλωση με αφορμή το βιβλίο "Ντάνος. Μια αφήγηση στην Αυγή Σαββίδου" του Γιώργου Αγγελόπουλου.

Στην παρουσίαση παρών ήταν και ο Πρόεδρος της Κυπριακής Βουλής, κ. Δημήτρης Συλλούρης, καθώς και εκπρόσωποι από εκπομπές όλων σχεδόν των καναλιών, στους οποίους ο Γιώργος παραχώρησε συνεντεύξεις ξεχωριστά.

Το βιβλίο αυτό είναι η αυτοβιογραφική διήγηση ενός ανθρώπου που ξεδιπλώνει τη ζωή του από την παιδική του ηλικία μέχρι τη συμμετοχή του στο "Survivor". Είναι ένα ψυχογράφημα, μια αυτοβιογραφία και όπως ο ίδιος αναφέρει μια παρότρυνση σε αυτούς που ψάχνουν ν’ αντικρίσουν τη δική τους δύναμη.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Μαριλένα Ιεροδιακόνου

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ο νικητής του "Survivor 2017", είναι εκπαιδευτής θαλάσσιου σκι, ηθοποιός, influencer and ambassador καθώς και Πρεσβευτής Καλής Θέλησης του Ιδρύματος Ελπίδα Κύπρου.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Αυγή Σαββίδου

Η Αυγή Σαββίδου είναι σύμβουλος εταιρικής κουλτούρας, διδάσκει σεμινάρια επαγγελματικής απόδοσης, ασχολείται με professional branding, είναι content / speaker’s coach για ομιλητές σε T’EDX και σε επαγγελματικά συνέδρια. 

Στιγμιότυπο από την παρουσίαση του βιβλίου "Ντάνος. Μια αφήγηση στην Αυγή Σαββίδου".

Η εκδήλωση άρχισε με χαιρετισμό από την εκδότρια, Χριστιάνα Χριστοπούλου, στη συνέχεια πήραν το λόγο ο Ευροβουλευτής του ΔΗ.ΣΥ και πρεσβευτής φιλανθρωπίας του ιδρύματος ΕΛΠΙΔΑ, Λουκάς Φουρλάς και ο ιστορικός, Δρ. Αιμίλιος Α. Σολωμού, στη συνέχεια μίλησαν οι συγγραφείς του βιβλίου, Αυγή Σαββίδου και Γιώργος Αγγελόπουλος και τέλος ο Ντάνος υπέγραψε αντίτυπα του βιβλίου του.

Δείτε στο βίντεο τι δήλωσε ο Γιώργος Αγγελόπουλος στην κάμερα της εκπομπής "Όλα καλά":

 

 

Tags Ντάνος. Μια αφήγηση στην Αυγή Σαββίδου, Γιώργος Αγγελόπουλος, ντανος, βιβλιο, διασημοι, gossip, celebrities, showbiz


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 4.0921 s (232 Queries.) // Parse time: 0.3263 s // Total time: 4.4184 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X