Τέσσερα νέα αρώματα από τον οίκο Chanel που θα λατρέψεις αυτό το καλοκαίρι


Τέσσερα νέα αρώματα από τον οίκο Chanel που θα λατρέψεις αυτό το καλοκαίρι

Εμπνευσμένα από τους τέσσερις αγαπημένους προορισμούς της Gabrielle Chanel, τα Les Eaux De Chanel ξαναγράφουν μια υπέροχη ιστορία.

O οίκος Chanel μας προσκαλεί σε μια νέα οσφρητική περιπέτεια. Ένα ταξίδι χωρίς επιστροφή σε μια χώρα από ολοκαίνουριες αισθήσεις. Μια μοναδική συλλογή. Με το όνομα, Les Eaux De Chanel, αυτή η νέα αρωματική συλλογή μας φέρνει στο νου το τρένο στο οποίο θα θέλαμε να επιβιβαστούμε και τον τέλειο προορισμό, το όνομα του οποίου, σαν μια μαγική λέξη, μας προκαλεί για να δοκιμάσουμε αρώματα από μακρινά μέρη πάνω στο δέρμα μας. Τα τέσσερα αρώμα του οίκου μας ταξιδεύουν σε άγνωστες περιοχές με εκπληκτική, άμεση και με διαρκή φρεσκάδα που μας κάνει να θέλουμε να σαλπάρουμε μακριά. Εδώ και τώρα.

Εμπνευσμένα από τους τέσσερις αγαπημένους προορισμούς της Gabrielle Chanel, τα Les Eaux De Chanel ξαναγράφουν μια υπέροχη ιστορία. Οι τέσσερις δημιουργίες του Olivier Polge σε συνεργασία με το Chanel Fragrance Creation and Development Laboratory, τo Paris - Deauville, το Paris - Biarritz, το Paris - Venise και το Paris - Riviera υπόσχονται τη πιο γενναιόδωρη εφαρμογή μέσω του το κομψού, αισθησιακού μπουκαλιού. Kι ενώ είναι φτιαγμένα με τα πιο ευγενή συστατικά που χρησιμοποιούνται στην αρωματοποιία, εδώ τα βλέπουμε πιο εύπλαστα και ρευστά.

PARIS - DEAUVILLE


Το Paris - Deauville μας βυθίζει σε ένα πικρό διαπεραστικό πράσινο. Ένα χρώμα που αρπάζει το σώμα και το γεμίζει με φρέσκο αέρα. Πρώτα έρχεται η ζωογόνα ενέργεια του φλοιού πορτοκαλιού, το petit grain και εξαιρετικά αρωματισμένα φύλλα βασιλικού. Εσάνς τριαντάφυλλου και νότες που θυμίζουν γιασεμιά που κρατούν ψηλά και περήφανα τα κεφάλια τους, τιμώντας την λουλουδάτη καρδιά της σύνθεσης. Aργότερα αναδύεται ο ξεχωριστός, vintage και chypre χαρακτήρας του, με το σανταλόξυλο και το πατσουλί να κυριαρχούν. Ένα ξύλο που έχει ρίζες στο έδαφος, έτοιμο να αποστάξει την ενέργεια του. Πρόκειται για ένα ανέμελο και περιπλανώμενο άρωμα. Μια αναμφισβήτητα σιωπηρή υπογραφή, μεταξύ της γης και της θάλασσας.

PARIS - VENISE


Το Paris - Venise υψώνεται στην πρόκληση μιας αρμονικής επανασύνδεσης του χρυσού και της πολυτέλειας του Οrient με μια ζεστή, άνετη και βαμβακερή αίσθηση. Καθώς το κίτρο υφαίνει τον δρόμο του μέσα από το άρωμα, το νερολί παραμένει υποταγμένο και υποτονικό. Ένα ίχνος από κόκκινα μούρα σιγοψιθυρίζει στην ίριδα και το γεράνι Grasse, και κάνει το άρωμα πιο γευστικό και λουλουδάτο. Στην συνέχεια ένας ζωηρός κέδρος και μια κεχριμπαρένια συμφωνία μουρμουρίζουν και δίνουν το στίγμα τους. Μπορείτε να διακρίνετε τις νότες από βανίλια και οριεντάλ ευωδιές να ζεσταίνουν το δέρμα χωρίς να είναι υπερβολικές. Η Βενετία δεν ήταν ποτέ τόσο προσιτή. Ποτέ τόσο ευγενική.

PARIS - BIARRITZ


Ο αρωματοποιός Olivier Polge αποφάσισε να ενεργοποιήσει τις νότες κορυφής με μια έκρηξη από γκρέιπφρουτ και μανταρίνι. Συνοδευόμενα από μια υδαρή νότα τα εσπεριδοειδή προετοιμάζουν τον δρόμο για μια συμφωνία με κρίνα lily of the valley. Στη μοναδική φόρμουλα του, το βετιβέρ αναμιγνύεται με νότες λευκού musk που έρχεται να ενισχύσει την αίσθηση τόνωσης. Το Paris - Biarritz αναζωογονεί άμεσα. Έχει το εφέ μιας παγωμένης βουτιάς στην θάλασσα μια ηλιόλουστη ημέρα, μιας δυνατής, βαθιάς αναπνοής αέρα.

PARIS - RIVIERA

Ένα φρέσκο άρωμα limited edition που θυμίζει την ξέγνοιαστη γοητεία της Γαλλικής Ριβιέρας, όπου η Gabrielle Chanel έκτισε τη βίλα της La Pausa. To Paris - Riviera συνδυάζει τη γλυκιά, φρέσκια φρεσκάδα του πορτοκαλιού, λουλουδιών και εσπεριοδοειδών με τη λεπτότητα του νερολί και γιασεμί. Τέλος, οι νότες βάσης είναι Βενζόη και σανδαλόξυλο.

Θα τα βρεις αποκλειστικά στο Beauty Line στο Nicosia Mall.

Tags perfume, beauty, chanel, les eaux de chanel, gabrielle chanel, Ομορφια, αρωμα


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5310 s (231 Queries.) // Parse time: 0.2191 s // Total time: 2.7501 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X