Ελένη Μενεγάκη - Ματέο Παντζόπουλος: Πήγαν σε πανηγύρι στην Άνδρο και γιόρτασαν με τους ντόπιους


Ελένη Μενεγάκη - Ματέο Παντζόπουλος: Πήγαν σε πανηγύρι στην Άνδρο και γιόρτασαν με τους ντόπιους

Δείτε τις εικόνες που είδαν το φως της δημοσιότητας

Μία μοναδική εμπειρία έζησε η Ελένη Μενεγάκη το περασμένο Σαββατοκύριακο, έχοντας πάντα στο πλευρό της τον σύζυγό της Μάκη Παντζόπουλο. 

Το ευτυχισμένο ζευγάρι απόλαυσε την παρέα των ντόπιων που βρέθηκαν στο πανηγύρι του Καρυστινού στον Άγιο Γιώργη στα Άχλα. Την 1η Ιούνη είναι ημέρα γιορτής για την περιοχή και οι δύο τους δεν θα μπορούσαν να λείπουν από μία τέτοια στιγμή ενός τόπου που λατρεύουν όσο τίποτα. Δεν είναι τυχαίο που τα Άχλα της Άνδρου είναι ο επίγειος παράδεισός τους και ένα μέρος όπου καταφεύγουν -χειμώνα ή καλοκαίρι- όποτε θέλουν να ξεφύγουν λίγο από την καθημερινότητα και την πολύβουη Αθήνα.

Διαβάστε ακόμα: Ελένη Μενεγάκη: Πρωινές βουτιές στην Άνδρο με τη Βαλέρια στην πισίνα! [εικόνα]

Οι ντόπιοι φυσικά τούς υποδέχτηκαν με μεγάλη χαρά και οι δυο τους κάθισαν σε ένα τραπέζι στον υπαίθριο χώρο έξω από τον Άγιο Γεώργιο για να απολαύσουν τοπικούς μεζέδες και παγωμένη μπύρα. Οι κάτοικοι της περιοχής έχουν πλέον δεχτεί τόσο την Ελένη Μενεγάκη όσο και τον Μάκη Παντζόπουλο σαν να είναι και εκείνοι ντόπιοι και με την πρώτη ευκαιρία συγκεντρώνονται για να στήσουν γλέντια και φαγοπότια.

Η όμορφη παρουσιάστρια, φορώντας ένα ριγέ καφτάνι και εντελώς άβαφτη γεύτηκε τις ντόπιες λιχουδιές και έβγαλε πολλές φωτογραφίες με τους ντόπιους, δείχνοντας πολύ χαρούμενη.

Δείτε φωτογραφίες από το πανηγύρι στην πιο κάτω gallery: 

Tags ελενη μενεγακη, διασημοι, gossip, showbiz, Ματέος Παντζόπουλος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4807 s (227 Queries.) // Parse time: 0.2419 s // Total time: 2.7226 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X