Πανέμορφο ζευγάρι της ελληνικής showbiz δεν είναι πλέον μαζί


Πανέμορφο ζευγάρι της ελληνικής showbiz δεν είναι πλέον μαζί

Ήταν από τα πιο ευτυχισμένα και ταιριαστά ζευγάρια της ελληνικής showbiz!

Ποτέ και για κανέναν λόγο οι δυο τους δεν είχαν δώσει αφορμή για αρνητικά σχόλια ενώ πάντα όπου κι αν τους συναντούσε ο φωτογραφικός φακός πόζαραν με χαμόγελο, γεγονός που αποδείκνυε πόσο ευτυχισμένοι και ερωτευμένοι ήταν.

Ωστόσο φαίνεται πως κάτι δεν πήγαινε και τόσο καλά με αποτέλεσμα οι δυο τους να αποφασίσουν να τραβήξουν δρόμους χωριστούς. Άθρωποι από το στενό τους περιβάλλον αποκαλύπτουν στην εφημερίδα "Real" ότι υπάρχει ενδεχόμενο επανασύνδεσης. Προς το παρόν όμως και οι δύο προσπαθούν να ενταχθούν στην νέα τους καθημερινότητα και να συνηθίζουν τη νέα ζωή. 

Το ζευγάρι μάλιστα είχε κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση του, αυτό της συγκατοίκησης με τη σχέση τους να είναι απόλυτα αρμονική αφού εκείνος δήλωνε:

"Θα μου άρεσε να είναι η σύντροφός μου, η μητέρα των παιδιών μου. Θα έβγαιναν ωραία τα παιδιά. Δεν είναι στα άμεσα σχέδιά μας, γιατί σπουδάζει και έχει άλλα τρία χρόνια μπροστά της. Δεν θα γίνει κάτι στα επόμενα τρία χρόνια. Ο,τι γίνει θα γίνει μετά, αν τα καταφέρουμε και αντέξουμε", είχε πει.

Πρόκειται για τον Ρένο Ρώτα και την Κλέλια Ανδριολάτου

Tags κλελια ανδριολάτου, ρένος ρωτας, διασημοι, gossip, showbiz, χωρισμος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.8901 s (248 Queries.) // Parse time: 0.5236 s // Total time: 2.4137 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X