Summer Bronzer Look: 5 προϊόντα μακιγιάζ που πρέπει να εντάξετε στο καλοκαιρινό σας νεσεσέρ


Summer Bronzer Look: 5 προϊόντα μακιγιάζ που πρέπει να εντάξετε στο καλοκαιρινό σας νεσεσέρ

Το κατάλληλο μακιγιάζ για summer look με την υπογραφή της Arcancil.

Η Arcancil σου προτείνει προϊόντα μακιγιάζ τα οποία θα σου χαρίσουν το απόλυτο summer look. Το καθένα από αυτά έχει μια ξεχωριστή ιδιότητα και μπορεί να φορεθεί από μόνο του ή όλα μαζί και ένα πολυπόθητο bronzer look.

ROLLER COASTER LINER - DISC APPLICATOR EYELINER - 12H LASTING WATERPROOF

Νέο eyeliner της Arcancil με ένα εξαιρετικά πρωτοποριακό "πινέλο" για να σχεδιάσετε την γραμμή των eyeliner σας στην τελειότητα! Η επαναστατική συσκευή εφαρμογής δίσκου κυλάει στο βλέφαρο για μια εξαιρετικά εύκολη γραμμή eyeliner. Η έντονη μαύρη αδιάβροχη υφή της σάς προσφέρει βαθύ βλέμμα για 12 ώρες.   

CARESSE DE ROUGE - SATIN INTENSE COLOR LIPSTICK - LONG WEAR

Η εξαιρετικά μαλακή υφή του προσφέρει μια αίσθηση χαδιού στα χείλη και αφήνει ένα ευάερο φινίρισμα. Συμπυκνωμένη σε πολύ έντονες χρωστικές, η φόρμουλα του εξασφαλίζει ένα άψογο αποτέλεσμα και ένα έντονο χρώμα από το πρώτο πέρασμα που διαρκεί όλη την ημέρα. Δερματολογικά ελεγμένο

MAT PERFECT - LIQUID CONCEALER, FULL COVERAGE, VELVET TOUCH - WATER RESISTANT

Κάλυψη μαύρων κύκλων, ερυθρότητα, κηλίδες και ατέλειες σε ένα βήμα με την πλήρη κάλυψη του Mat Perfect υγρού concealer! Υγρό και κρεμώδες, το Mat Perfect συνδυάζεται τέλεια στο δέρμα για μια εγγυημένη άψογη επιδερμίδα. Μεγάλη διάρκεια ζωής, το φινίρισμα παραμένει χαραγμένο και ομοιόμορφο σε κάθε περίπτωση.

SELFIE BRONZER - ILLUMINATING BRONZIG POWDER

Η Selfie Bronzer είναι πούδρα που χαρίζει φωτεινότητα και λάμψη χάρη στα μαργαριτάρια που περιέχει ενώ παράλληλα προσφέρει ένα μπρούτζινο εφέ μακράς διάρκειας στην επιδερμίδα. 

OOHLALA ! WATER - RESISTANT HIGH INTENSITY EYELINER PEN

Το OOHLALA Eyeliner με την μακριά και λεπτή μύτη του προσφέρει απόλυτη ακρίβεια. Η εξαιρετικά χρωματισμένη φόρμουλα του εγγυάται μέγιστη ένταση και απόλυτη κάλυψη στο μάτι.

Tags Arcancil, arcancil summer look 2019, makeup, make - up, bronzer look, beauty, Ομορφια, Μακιγιαζ


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5382 s (291 Queries.) // Parse time: 0.2512 s // Total time: 2.7894 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X