Ελένη Μενεγάκη – Ματέο Παντζόπουλος: Το πρώτο τους μπάνιο στα Άχλα 


Ελένη Μενεγάκη – Ματέο Παντζόπουλος: Το πρώτο τους μπάνιο στα Άχλα 

Οι φωτογραφίες των paparazzi και το μικροσκοπικό μαγιό της παρουσιάστριας 

Από το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής η αγαπημένη παρουσιάστρια, Ελένη Μενεγάκη βρισκόταν στην αγαπημένη της Άνδρο, πανέτοιμη να περάσει το Σαββατοκύριακό της στο δεύτερο σπίτι της και να κάνει το πρώτο της μπάνιο για το φετινό καλοκαίρι. Η ίδια και ο σύζυγός της αποφάσισαν από κοινού να χαλαρώσουν και να πάνε στη γραφική παραλία στα Άχλα.
 
Κατά τη δήλωση της Ελένης ως σχόλιο κάτω από μια φωτογραφία της που τη δείχνει με το καυτό τζιν σορτσάκι και το μαγιό της να πηγαίνει στην παραλία έγραφε... “έφτασα στη θάλασσα αλλά δεν κολύμπησα!”. Βέβαια, ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr ήταν εκεί και κατέγραψε αποκλειστικά την πρώτη απόπειρα της παρουσιάστριας με τη σούπερ σέξι εμφάνιση να εγκαινιάζει το καλοκαίρι στην Άνδρο. Η αλήθεια είναι ότι είχε λαχτάρα να κάνει την πρώτη της βουτιά στα αγαπημένα της νερά. Έφτασαν με τον Ματέο στην παραλία με μόνο εφόδιο την πετσέτα τους, την οποία έστρωσαν στην άμμο και αποφάσισαν να χαλαρώσουν.

Διαβάστε ακόμα: Ελένη Μενεγάκη: Η υπέροχη φωτογραφία με τον 16χρονο γιο της Άγγελο!

Η Ελένη έκανε τα πρώτα δειλά βήματα μέσα στο νερό, έφτασε μέχρι ενός ορισμένου σημείου αλλά τελικά απλά βράχηκε και δεν κολύμπησε. “Είχε πολλή ζέστη αλλά η θάλασσα ήταν πολύ παγωμένη. Προσπάθησα αλλά...”, έγραψε απαντώντας σε ένα σχόλιο follower της, δείχνοντας την απογοήτευσή της. Μπορεί, λοιπόν, να μη χάρηκε την αγαπημένη της θάλασσα, αλλά τουλάχιστον αποζημιώθηκε μένοντας στην παραλία μακριά απ' όλους και απ' όλα. Νωρίς το μεσημέρι της Κυριακής η Ελένη επέστρεψε στην Αθήνα για να προλάβει να ασκήσει το εκλογικό της δικαίωμα στο σχολείο της Κηφισιάς όπου έχει τα εκλογικά της δικαιώματα.

Αυτό το καλοκαίρι το ζευγάρι συμπληρώνει δέκα χρόνια μαζί καθώς η πρώτη γνωριμία τους έγινε σε αυτήν ακριβώς την παραλία στα Άχλα. Κανείς δεν μπορούσε να διανοηθεί τότε πως η ζωή τους θα άλλαζε τόσο δραστικά στο μέλλον. 

Δείτε τις φωτογραφίες έτσι όπως τις δημοσίευσε το youweekly.gr στην πιο κάτω gallery: 

Tags ελενη μενεγακη, ματέο παντζόπουλος, διασημοι, gossip, showbiz, θάλασσα


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1587 s (249 Queries.) // Parse time: 0.3886 s // Total time: 2.5473 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X