Πήγαμε στο Συνέδριο "Creative Women" στη Λεμεσό


Πήγαμε στο Συνέδριο "Creative Women" στη Λεμεσό

Δείτε ποιοι βρέθηκαν εκεί...

Το ετήσιο Συνέδριο "Creative Women", υπό την αιγίδα της Πρώτης Κυρίας της Κύπρου κα Άντρης Αναστασιάδου, έλαβε χώρα στο Parklane Luxury Collection Resort and Spa στην Λεμεσό. Αυτή ήταν η τέταρτη ετήσια συνάντηση που συγκεντρώνει περισσότερες από εκατό πενήντα επιτυχημένες γυναίκες- ηγέτιδες, ιδρύτριες και επιχειρηματίες από όλο τον κόσμο.

Η ιδρύτρια και διευθύντρια, Olga Balakleets, Διευθύνουσα Σύμβουλος της Ensemble Production έχει θεμελιώσει μια μοναδική γυναικεία εκδήλωση που καλωσορίζει γυναίκες από όλους τους τομείς και δίνει την ευκαιρία να συγκεντρωθούν, να συνδεθούν και να μάθουν η μία από την άλλη. Μαζί με την ομάδα της, έχει δημιουργήσει ένα συνέδριο που αποτελείται από φιλική δικτύωση, χρήσιμες διαλέξεις και πρακτικά εργαστήρια με μια ολιστική προσέγγιση.

Το πάνελ των ομιλητών γυναικών με επιρροή προερχόταν από διαφορετικές χώρες που έχουν παρουσιαστεί στο Forbes, Entrepreneur, δημοφιλή περιοδικά γυναικών και διάφορες παγκόσμιες εκδόσεις. Το συνέδριο εξέτασε θέματα γύρω από την επιχειρηματικότητα, την υγεία και την ευεξία, την επιχειρηματική ανάπτυξη, την καινοτομία και την γυναικεία ηγεσία. Παρουσιάσεις, δικτύωση και hands-on εργαστήρια συμπληρώθηκαν με παραλιακά συνέδρια γιόγκα, και γεύματα και δείπνα δικτύωσης. Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με μια όμορφη εκδήλωση Gala στις 4 Μαΐου, στην οποία οι συμμετέχοντες απολαύσαν ένα πολυτελές δείπνο με ζωντανή διασκέδαση από τον διεθνή χορευτή μπαλέτου Sergio Bernal, αστέρι-πιανίστα του X factor Evgeny Khmara και την θρυλική μπάντα 911. Οι συμμετέχοντες διασκέδασαν και χόρεψαν μέχρι τις πρωινές ώρες.

Δείτε ποιοι βρέθηκαν εκεί στην πιο κάτω gallery...

 

Tags CREATIVE WOMEN, κοσμικα, social life, socialite


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.7666 s (233 Queries.) // Parse time: 0.3314 s // Total time: 3.0979 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X