3 προϊόντα για εντυπωσιακό μακιγιάζ των ματιών


3 προϊόντα για εντυπωσιακό μακιγιάζ των ματιών

Θεαματικό όγκο στα βλέφαρα, υπέροχα φρύδια και μεταλλικό χρώματα στα μάτια.

O οίκος Dior επιτυγχάνει ένα πραγματικό, τεχνικό κατόρθωμα προσθέτοντας θεαματικό όγκο σε κάθε βλεφαρίδα ξεχωριστά και δημιουργώντας ένα επαγγελματικό αποτέλεσμα μακιγιάζ με εμβληματικό όγκο XXL.

Ο οίκος Dior παρουσιάζει τρία προϊόντα για το μακιγιάζ των ματιών που θα λατρέψεις. Η XXL Volume μασκάρα προσφέρει ένα θεαματικό, ανάλαφρο όγκο σε κάθε βλεφαρίδα χάρη στο νέο συνδυασμό κεριών. Ένα νέο υλικό, που επιτρέπει στο βουρτσάκι να αιχμαλωτίζει ακριβώς την σωστή ποσότητα μάσκαρας προσφέροντας ακραίο όγκο στις βλεφαρίδες, χωρίς την παραμικρή σπατάλη προϊόντος.

Η Diorshow Pump ’N’ Brow είναι η πρώτη πιεσόμενη μάσκαρα φρυδιών που χαρίζει ρυθμιζόμενο αποτέλεσμα, από φυσικό μέχρι πολύ πυκνό. Το μικρό μέγεθος της βούρτσας έχει δημιουργηθεί ώστε να καλύπτει τις τρίχες με ακρίβεια, ενώ παράλληλα χρωματίζει το δέρμα στις περιοχές με αραίωση. Έτσι, τα φρύδια δείχνουν φυσικά πυκνότερα.

Τέλος, οι Palette 3 Couleurs Tri(O)Blique είναι εμπνευσμένες από την εμβληματική συλλογή με τις τσάντες Dior Oblique, μια παλέτα σκιών για τα μάτια με τρία αποτελέσματα σε τέσσερεις χρωματικές αρμονίες, που κυκλοφορούν σε περιορισμένη έκδοση. Κάθε χρωματική αρμονία περιέχει 3 αποτελέσματα: μεταλλικό, λαμπερό και βελούδινο ματ.

Tags Μακιγιαζ, ματια, Ομορφια, beauty, makeup, make-up, eyes


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2966 s (249 Queries.) // Parse time: 0.3282 s // Total time: 2.6249 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X