Στη καμπάνια της TOMMY JEANS η μόδα συναντά τη μουσική και το old-school αμερικανικό στιλ αναβιώνει ξανά


Στη καμπάνια της TOMMY JEANS η μόδα συναντά τη μουσική και το old-school αμερικανικό στιλ αναβιώνει ξανά

Στην  καμπάνια της TOMMY JEANS, η σκηνοθέτης Clara Balzary ενώνει τη μουσική και τη μόδα και μας ταξιδεύει στους δρόμους της Νέας Υόρκης, μαζί με μία ομάδα από πρωτοεμφανιζόμενους δημιουργούς, όπως η τραγουδίστρια-στιχουργός Lolo Zouaï, η τραγουδίστρια-στιχουργός και καλλιτέχνης Kilo Kish, ο rapper Saba, και τα μοντέλα Sofia Mechetner και Hunter Chung.

Ντυμένοι με τα πιο cool και άνετα κομμάτια της συλλογής, οι πέντε νεαροί ambassadors, πρωταγωνιστούν, στην mobile- first καμπάνια του αμερικανικού brand και μέσα από διάφορες συνεντεύξεις μας διηγούνται πως πέτυχαν να κάνουν τα όνειρά τους πραγματικότητα στη γενέτειρα του Tommy Hilfiger. Έτσι γεμάτη φρεσκάδα και στιλ, η νέα καμπάνια της συλλογή TOMMY JEANS για την Άνοιξη 2019 γιορτάζει την πλούσια denim κληρονομιά του brand, αναβιώνοντας το αμερικανικό στιλ μέσα από τα iconic και χαρακτηριστικά της denim κομμάτια που λατρεύουμε.

Σε μια παλέτα που αποτελείται από ζωντανά χρώματα όπως λιλά, πράσινο και μπλε, αυτή τη σεζόν η TOMMY JEANS βάζει στην γκαρνταρόμπα μας denim jackets, hoodies, jeans, oversized oxford πουκάμισα και ριγέ tees με το λογότυπό TOMMY HILFIGER flag σε απρόσμενα σημεία. Κομμάτια δηλαδή που μπορούν να φορεθούν και να συνδυαστούν εύκολα δημιουργώντας fashionable outfits. Αυτή την άνοιξη μάλιστα, οι κολακευτικές σιλουέτες tapered παντελόνι και το mom jean έχουν επανασχεδιαστεί σε ανακυκλωμένο βαμβάκι για πλύσιμο φιλικό προς το περιβάλλον, με λιγότερο νερό, λιγότερα χημικά και λιγότερη ενέργεια, ενώ παράλληλα έχουν second life τελειώματα.

Επιλέγοντας διάφορα κομμάτια από τη συλλογή, μπορείς να δημιουργήσεις διαφορετικά στιλ.

Boho 70’s

Αυτή τη σεζόν βαλέ λίγη από τη bohο διάθεση των 70᾽s, επιλέγοντας ένα flared jean και ένα ριγέ πουκάμισο από τη συλλογή.

 

American style

Τα κυριότερα χαρακτηριστικά στοιχεία του American style είναι ότι είναι άνετο, casual και στιλάτο. Key items για να το υιοθετήσεις είναι φυσικά τα jeans, τα t-shirts και τα jackets. Μπορείς λοιπόν να συνδυάσεις ένα t-shirt τοπ με jean και sneakers ή μπορείς απλά να φορέσεις ένα μίνι striped φόρεμα.

 

Business Casual

Για τα office looks σου, η νέα κολεξιόν Tommy περιλαμβάνει μια μεγάλη γκάμα από πουκάμισα τα όποια μπορείς να συνδυάσεις πολύ ευκολά με ένα jean και ψηλά πέδιλα, δημιουργώντας έτσι ένα στιλάτο office look.

Denim style

Τα jeans κατέχουν μια εξέχουσα θέση στην γκαρνταρόμπα μας, κι αυτή τη σεζόν η σειρά Tommy μας προκαλεί να τολμήσουμε να τα φορέσουμε και σε πιο έντονους χρωματισμούς όπως το φούξια. Το μυστικό για να δημιουργήσεις ένα cool denim look, όταν το jean σου έχει έντονη απόχρωση είναι να επιλέξεις ένα απλό t-shirt από πάνω.

French style

To breton ή αλλιώς η μαρινιέρα είναι ένα από τα βασικά κομμάτια της παριζιάνικης γκαρνταρόμπας εδώ και πάρα πολλά χρόνια, συγκεκριμένα από το 1853. Αυτή τη σεζόν με τα striped κομμάτια της νέας κολεξιόν μπορείς να δημιουργήσεις και εσύ ένα παριζιάνικο look, φορώντας ένα jean ένα striped πουκάμισο.  

 

Η συλλογή TOMMY JEANS είναι διαθέσιμη στα καταστήματα TOMMY HILFIGER και σε επιλεγμένα σημεία πώλησης.

*Sponsored Content

Tags Tommy Hilfiger, μόδα


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5854 s (234 Queries.) // Parse time: 0.2350 s // Total time: 2.8205 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X