Αλέξανδρος Νατσάκος - Παντελίτσα Παντελή: Οι πρώτες φωτογραφίες του ερωτευμένου ζευγαριού στην Κύπρο


Αλέξανδρος Νατσάκος - Παντελίτσα Παντελή: Οι πρώτες φωτογραφίες του ερωτευμένου ζευγαριού στην Κύπρο

Στιγμές χαλάρωσης στο νησί μας πέρασε το νέο ζευγάρι της κυπριακής showbiz.

Η σχέση τους μετράει έξι μήνες και ξεκίνησε όταν ο Αλέξανδρος, που γνωρίσαμε μέσα από το Power Of Love και έκαψε καρδιές με την εξωτερική του εμφάνιση, έστειλε μήνυμα στο Instagram στην όμορφη Κύπρια στυλίστρια. Τα πρώτα στάδια της γνωριμίας τους ήταν φιλικά και σύντομα εξελίχθηκαν σε έναν μεγάλο έρωτα, τον οποίο μεταδίδουν και μέσα από τα social media τους. "Νιώθω πολύ ευτυχισμένος που ήρθε στη ζωή μου η Παντελίτσα. Ήρθε σε μια φάση που ζω το όνειρό μου όσον αφορά και τα επαγγελματικά μου, τα οποία είναι στην καλύτερή τους στιγμή", έλεγε πρόσφατα σε φιλικό του πρόσωπο ο Αλέξανδρος.

Μάλιστα, αφορμή του ταξιδιού του στην Κύπρο ήταν και επαγγελματική φωτογράφιση για γνωστή εταιρεία με ρούχα και παράλληλα έμεινε λίγο περισσότερο για να απολαύσει τον έρωτά του με την Παντελίτσα. Το μοντέλο από την Ελλάδα είναι περιζήτητο το τελευταίο διάστημα, με πολλές φωτογραφίσεις μαγιό, ρούχων και κοσμημάτων. Παρόλο που εκείνος ζει στην Κρήτη και εκείνη στη Λευκωσία, βρήκαν τη χρυσή τομή στη σχέση τους, ώστε να μην ξεθωριάσει λόγω απόστασης. Οι δυο τους φροντίζουν να είναι αχώριστοι, είτε ταξιδεύοντας η Παντελίτσα στην Κρήτη είτε ο Αλέξανδρος στην Κύπρο. Άλλωστε φέτος το καλοκαίρι θα περάσουν στο νησί μας ένα μεγάλο διάστημα, αφού ο Αλέξανδρος λάτρεψε τις όμορφες τοποθεσίες και παραλίες μας με "ξεναγό" πάντα την αγαπημένη του Παντελίτσα.

Με την πρώτη ματιά φαίνεται πως εμφανισιακά ταιριάζουν απόλυτα, λόγω της τεράστιας αγάπης που έχουν στα τατουάζ. Ωστόσο η Παντελίτσα δεν θεωρεί τα τατουάζ έναν από τους σημαντικούς λόγους που ερωτεύτηκε τον Αλέξανδρο. "Ο εσωτερικός του κόσμος αλλά και τα αμέτρητα κοινά που ανακάλυψα μαζί του στις πρώτες μέρες της γνωριμίας μας ήταν αυτό που έκανε την καρδιά μου να χτυπήσει δυνατά», εξομολογήθηκε σε φίλη της. Το περιοδικό "ΟΚ!" απαθανάτισε το ζευγάρι το μεσημέρι της Δευτέρας, 13 Μαΐου, να κάνουν τα ψώνια τους και να απολαμβάνουν τον καφέ τους στο Mall Of Cyprus, και φυσικά δεν έλειψαν τα τρυφερά τετ-α-τετ, απολαμβάνοντας στο 100% τον μεγάλο τους έρωτα.   

Δείτε τις φωτογραφίες στην πιο κάτω gallery...

Tags αλεξανδρος Νατσάκος, παντελιτσα παντελη, showbiz, gossip, celebrities, διασημοι


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2824 s (248 Queries.) // Parse time: 0.3622 s // Total time: 2.6446 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X