Σύλβια Μαυροπούλου: Δείτε που την εντοπίσαμε λίγες ώρες πριν γίνει μανούλα [εικόνες]


Σύλβια Μαυροπούλου: Δείτε που την εντοπίσαμε λίγες ώρες πριν γίνει μανούλα [εικόνες]

Δείτε αποκλειστικές φωτογραφίες της γνωστής επιχειρηματία και socialite λίγο πριν κρατήσει στην αγκαλιά της την κορούλα της.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε και μαγνήτισε τα βλέμματα στις 22 Δεκεμβρίου του 2018, σε ένα γάμο υπερπαραγωγή στην κατοικία της Κύπριας επιχειρηματία στη Λεμεσό. Εκείνο το διάστημα αποκάλυψαν σε όλα τα αγαπημένα τους πρόσωπα πως περιμένουν το κοριτσάκι τους, που θα επισφράγιζε τον παραμυθένιο τους έρωτα. Η μικρή θα πάρει το όνομα Πηνελόπη.

Διαβάστε ακόμη: Μιχάλης Μιχαηλίδης – Σύλβια Μαυροπούλου: Έγιναν γονείς για πρώτη φορά!

Το δωμάτιο που υποδέχθηκε τη νεογέννητη είναι στις αποχρώσεις του ροζ, διακοσμημένο από την ίδια τη Σύλβια Μαυροπούλου. Οι πληροφορίες θέλουν τον θρησκευτικό γάμο να γίνεται μαζί με τη βάφτιση της κορούλας τους στα τέλη του 2019, αλλά προς το παρόν κρατούν τις όλες λεπτομέρειες ως επτασφράγιστο μυστικό, καθώς προτεραιότητα είναι η νεογέννητη κορούλα τους.

Διαβάστε ακόμη: Σύλβια Μαυροπούλου: Αποκάλυψε πόσα κιλά πήρε λίγο πριν φέρει στον κόσμο την κορούλα της

Ο φωτογραφικός φακός του περιοδικού "ΟΚ!" απαθανάτισε τη γλυκιά μανούλα έξω από το κατάστημα ρούχων που διατηρεί στη Λευκωσία, λίγα 24ωρα πριν γίνει πρώτη φορά μαμά. Η Σύλβια δεν σταματάει να χαμογελάει και να δηλώνει στα αγαπημένα της πρόσωπα πως ζει την πιο υπέροχη εποχή της ζωής της. "Έζησα στο έπακρον την κάθε στιγμή της εγκυμοσύνης και θα προσπαθήσω να είμαι η τέλεια μανούλα", έλεγε σε φίλες της η επιχειρηματίας.   

 

Tags Σύλβια Μαυροπούλου, διασημοι, showbiz, gossip, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.9586 s (233 Queries.) // Parse time: 0.3123 s // Total time: 3.2710 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X