Η αποκάλυψη από την Τάμτα λίγες ώρες πριν τον μεγάλο τελικό: "Υπάρχουν αρκετά προβλήματα στη διοργάνωση"


Η αποκάλυψη από την Τάμτα λίγες ώρες πριν τον μεγάλο τελικό: "Υπάρχουν αρκετά προβλήματα στη διοργάνωση"

Τι είπε η εκπρόσωπος της Κύπρου μιλώντας σε κυπριακή εκπομπή μετά την επιτυχία στον ημιτελικό;

Η Τάμτα, η οποία με την εμφάνισή της στον Α’ Ημιτελικό της Eurovision, στο Τελ Αβίβ, το βράδυ της Τρίτης, 14 Μαϊου, κατάφερε να εξασφαλίσει μία θέση στις χώρες που θα εμφανιστούν στον μεγάλο τελικό του Σαββάτου και θα διεκδικήσουν την πρωτιά, μίλησε για όλα σε τηλεφωνική επικοινωνία με την εκπομπή “Με αγάπη Χριστιάνα”, το απόγευμα της Πέμπτης, 16 Μαϊου, κάνοντας παράλληλα και αποκαλύψεις για τη φετινή διοργάνωση. 

Διαβάστε ακόμα: Τάμτα: Μάθετε πότε θα εμφανιστεί η Κύπρος στον μεγάλο τελικό της Eurovision! 

“Αυτή η ενέργεια ήταν μαγική. Δεν μπορούσα να κρύψω τη χαρά μου. Στις πρόβες δεν ήμουν τόσο χαμογελαστή. Είχαμε πολλά προβλήματα κι ακόμα συνεχίζουμε να έχουμε […] Είναι πολύ σημαντικός ο ήχος […] Θεώρησα πως είναι κρίμα να μην βγω καλή. Είναι ένα pop κομμάτι, έχει κάποιες δυσκολίες φωνητικές αλλά όχι ότι εμένα μου είναι δύσκολες για να εκτελέσω και δεν μου επιτρέπω να μην βγει καλά. Αυτό επειδή ξέρω ότι μπορώ. Αγχώθηκα πολύ στις πρόβες γιατί υπάρχει ένα θεματάκι εδώ στη διοργάνωση, στα τεχνικά θέματα υπάρχουν αρκετά προβλήματα…”, είπε χαρακτηριστικά η Τάμτα.

Κατόπιν, αναφέρθηκε και στο αν θα δούμε κάποια αλλαγή όσον αφορά στην εμφάνισή της και στο outfit από αυτό που είδαμε στον ημιτελικό, καθώς τις τελευταίες ώρες κυκλοφόρησαν διάφορα τέτοια δημοσιεύματα, με την ίδια να το διαψεύδει. Δείτε πιο κάτω το σχετικό απόσπασμα:  


 

Tags τάμτα, Eurovision 2019, με αγαπη χριστιανα, showbiz, gossip, celebrities, διασημοι


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2934 s (248 Queries.) // Parse time: 0.3020 s // Total time: 2.5953 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X