Ρούλα Ρέβη: Τα μαλλιοτραβήγματα και το χαστούκι σε γυναίκα που φλέρταρε έντονα τον Αποστόλη Τότσικα!


Ρούλα Ρέβη: Τα μαλλιοτραβήγματα και το χαστούκι σε γυναίκα που φλέρταρε έντονα τον Αποστόλη Τότσικα!

“Έτριβε το στήθος της πάνω στον Αποστόλη! Την έπιασα από το μαλλί, της έριξα ένα χαστούκι…” 

Η Ρούλα Ρέβη, φιλοξενήθηκε το βράδυ της Τρίτης, 14 Μαϊου, στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, όπου κληθείσα να αναφέρει αν ζηλεύει τον σύζυγό της, Αποστόλη Τότσικας, έδωσε μία αποστομωτική απάντηση αναφερόμενη σε περιστατικό που συνέβη στο παρελθόν. 

Διαβάστε ακόμα: Τα φιλιά του Αποστόλη Τότσικα και της Ρούλας Ρέβη στο after party των βραβείων "Madame Figaro Γυναίκες της Χρονιάς 2018"

“Δεν έχω νιώσει ποτέ ανασφάλεια δίπλα στον Αποστόλη. Πιο πριν ήμουν τρομερά ζηλιάρα. Ο Αποστόλης δεν μου έχει δώσει ποτέ δικαίωμα. Στην αρχή λίγο ζήλευα γιατί ένιωθα ότι με γράφανε αυτές που τον πλησιάζανε. Ακόμα έρχονται και του την πέφτουνε. Έχει τύχει να είμαστε σε πρεμιέρα κι εγώ να φεύγω και να είναι μια επώνυμη γυναίκα και να του λέει κάτι. Ο Αποστόλης, όμως, μου τα λέει.

Έχω ρίξει χαστούκι σε μια κοπέλα γιατί ήταν τρομερά προκλητική. Είχε πολύ κόσμο στο μπαρ και περνούσε και πίεζε το στήθος της πάνω στον Αποστόλη. Ξαναπερνάει, της λέω μπορείς να περάσεις απ’ έξω από το τραπέζι μας αν γίνεται; Και μου λέει… άντε στο διάολο. Ξαναπερνάει, ξανατρίβεται, της ρίχνω μια ανάποδη, την πιάνω από το μαλλί, τη ρίχνω, την πήραν σηκωτή οι φίλοι της και φύγανε”, είπε χαρακτηριστικά η φωτογράφος. Δείτε πιο κάτω το σχετικό απόσπασμα που μεταδίδει το zappitgr: 

 


 

 

Tags Αποστόλης Τοτσικας, Ρουλα Ρέβη, showbiz κύπρος, gossip, celebrities, διασημοι


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.7111 s (228 Queries.) // Parse time: 0.5789 s // Total time: 3.2900 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X