Ελπίζω να γίνω τόσο άξια μητέρα για τα παιδιά μου όσο η δική μου μαμά! 


Ελπίζω να γίνω τόσο άξια μητέρα για τα παιδιά μου όσο η δική μου μαμά! 

Ο πιο σημαντικός άνθρωπος στη ζωή μου.

Δεν θα μπορούσα τέτοια μέρα να μην αναφερθώ σε όλες τις μανούλες του κόσμου! Σε αυτά τα πλάσματα που υπάρχουν για τα παιδιά τους! Που δίνουν και τη ζωή τους για αυτά! Που είναι δίπλα τους σε όλα τα δύσκολα. Που χαίρονται πραγματικά με τη χαρά τους! Που θα παρακαλούσαν να πονάνε αυτές στη θέση τους! 

Η γιορτή της μάνας ήταν λοιπόν χθες! Μια αφορμή απλά για να θυμίσει σε όλους μας τον άνθρωπο αυτό που μας έφερε με τόσο πόνο στον κόσμο! Λένε αν δεν γίνεις μάνα δύσκολα καταλαβαίνεις! Και ανυπομονώ για τη στιγμή που θα καταλάβω κι εγώ! Που θα μπω στη θέση της δικής μου μάνας! Και αλήθεια νιώθω τυχερή και ευγνώμων που η δική μου με έκανε αυτό που είμαι σήμερα! Που έδωσε σε μένα αυτές τις γερές βάσεις ώστε στο μέλλον να καταφέρω να μεγαλώσω με τον ίδιο τρόπο τα δικά μου παιδιά!

Κάποτε μπορεί να θυμώνουμε μαζί τους. Κάποτε μπορεί να παραβλέψουμε τη γνώμη τους! Αργά η γρήγορα όμως τα λόγια τους έρχονται στη σκέψη μας! Είτε σωστό είτε λάθος αυτή είναι η μάνα μας!

Και πάντα θα μας συμβουλεύει! Και στο τέλος της ημέρας πρέπει να νιώθουμε ευλογημένοι που απλά την έχουμε! Σκεφτείτε μόνο πως κάποιοι άνθρωποι σε αυτό τον κόσμο θα ήθελαν έστω για λίγα λεπτά να βρίσκονται στη θέση μας! Έστω για λίγα λεπτά να είχαν ξανά τη μάνα τους! Να την αγκαλιάσουν και να της πουν για τελευταία φορά σ´ αγαπώ! 

Κάθε μέρα είναι γιορτή για αυτές γιατί έχουν εμάς! Φτάνει μόνο να είμαστε ευτυχισμένοι. Έτσι θα είναι κι αυτές! Φτάνει να μας βλέπουν να χαμογελάμε! Είναι το μόνο που θέλουν! 

Να μας ζήσετε μανούλες! Να μας χαίρεστε και να σας χαιρόμαστε!

xxx
 

Tags μαρια κορτζια, showbiz κύπρος, gossip, blog, BLOGGER, γιορτή της μητέρας


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4043 s (231 Queries.) // Parse time: 0.2875 s // Total time: 2.6918 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X