Θλίψη στην επιχειρηματική και κοσμική ζωή της Κύπρου


Θλίψη στην επιχειρηματική και κοσμική ζωή της Κύπρου

\"Έφυγε\" από τη ζωή η Αλίκη Ηλιάδου

"Έφυγε" από τη ζωή η Αλίκη Ηλιάδου, αδερφή του Αντιπροέδρου του ΑΠΟΕΛ Βάσσου Ηλιάδη. 

Το ΑΠΟΕΛ εξέδωσε συλλυπητήρια ανακοίνωση για το θάνατο της Αλίκης Ηλιάδου

"Με πόνο ψυχής και με βαθιά θλίψη ο ΑΠΟΕΛ εκφράζει τα ειλικρινή και θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια Ηλιάδη για τον αδόκητο χαμό της Αλίκης. Ο πρόεδρος, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και το προσωπικό της εταιρείας εκφράζουν την αμέριστη συμπαράσταση τους προς τον αντιπρόεδρο Βάσσο Ηλιάδη για τον θάνατο της αδελφής του. 

Η Αλίκη ήταν ένα ενεργό μέλος της ομάδας μας και μια από τις ελάχιστες εκπροσώπους του γυναικείου φύλου που θήτευσε σε Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΠΟΕΛ. 

Πάλεψε με δύναμη και σθένος απέναντι στην επάρατη νόσο και κέρδισε πολλές μάχες. Στην τελευταία όμως δεν άντεξε. «Επέλεξε» να φύγει την μέρα που ο ΑΠΟΕΛ θα «γιορτάζει» ένα ξεχωριστό τρόπαιο. Η ομάδα της θα την αποχαιρετήσει όπως έζησε και αυτή την ζωή της. Γεμάτη με λάμψη, χαμόγελο και δύναμη. Αιωνία της η μνήμη. 

Καλό Παράδεισο Αλίκη..."

Την αδερφή της αποχαιρέτησε με μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και η Μαίρη Τορναρίτη λέγοντάς της ότι πάντα θα την αγαπά και θα την αναζητά στον ουρανό. 

Την αδερφή του συζύγου της, Βάσσου Ηλιάδη, αποχαιρέτησε και μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook και η Έφη Καμμίτση Ηλιάδου

Η νεκρώσιμη ακολουθία θα τελεστεί στον Ιερό Ναό της του Θεού Σοφίας στον Στρόβολο, την ερχόμενη Δευτέρα 13 Μαΐου, στις 14:30, όπου συγγενείς και φίλοι θα πουν το τελευταίο αντίο στην αγαπημένη τους Αλίκη. 

 

Tags αλικη ηλιαδου, θανατος, έφυγε από τη ζωή, καρκινος, θλίψη


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4661 s (233 Queries.) // Parse time: 0.2346 s // Total time: 2.7008 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X