Το νέο άρωμα Alien Man δίνει την ελπίδα για μια νέα αιωνιότητα!


Το νέο άρωμα Alien Man δίνει την ελπίδα για μια νέα αιωνιότητα!

Ένα άρωμα που αντιπροσωπεύει την αρρενωπότητα που καλεί τον χρήστη να ξεκινήσει μια εξαιρετική περιπέτεια σε ένα κόσμο γεμάτο φως.

Υπό την ηγεσία του κ. Thierry Mugler, ενός οραματιστή καλλιτέχνη, το Alien έχει μεταβεί σε μια νέα εποχή με την δημιουργία του Alien Man, του αρσενικού του alter ego, προσκαλώντας τους άντρες να βιώσουν το εξωπραγματικό στην καθημερινή τους ζωή.

Για την νέα καμπάνια του Alien, o Thierry Mugler σπάζει τους κανόνες δημιουργίας αρώματος και μας προσκαλεί να παγιδευτούμε σε ένα μαγνητικό και ουράνιο συμβολισμό του Alien.

Για το Alien Man, o Mugler έχει καλέσει ένα ήρωα, μισό άνδρα μισό θεό, σε αναζήτηση ενός νέου φωτός. Κύριος του πεπρωμένου του, ο Alien man αποπνέει δύναμη και θετική ενέργεια. Ξεφεύγει από το σκοτάδι που τον κατοικεί με την επιθυμία να καθοδηγήσει τους πρωτοπόρους προς άπειρους ορίζοντες.

Αν το Alien είναι η κόρη του ήλιου τότε το Alien man είναι ο γιός της νύχτας έτοιμος να προχωρήσει προς μια φωτεινότερη αυγή…

Ο Mugler δίνει μια υπερβολική δόση δέρματος στο άρωμα δίνοντάς του εξειδικευμένη οσφρητική δύναμη, μια υπερβολική δόση του λουλουδιού Osmanthous με νότες από βερίκοκο σε συνδυασμό με ξυλώδη βάση από καπνιστό φλοιό οξιάς, δημιουργώντας μια μοναδική υπογραφή που είναι τόσο καθησυχαστική όσο και ενδιαφέρουσα.

 

Tags Alien Man, thierry mugler, perfume, beauty, Ομορφια, αρωμα


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3928 s (234 Queries.) // Parse time: 0.3137 s // Total time: 2.7065 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X