Κορρές: Tρία νέα προϊόντα συμπληρώνουν ιδανικά το day & night brightening beauty ritual


Κορρές: Tρία νέα προϊόντα συμπληρώνουν ιδανικά το day & night brightening beauty ritual

Μετατρέπουν τη λάμψη σε μόνιμο χαρακτηριστικό του προσώπου!

Η iconic, best-selling συλλογή Άγριο Τριαντάφυλλο είναι "μονόδρομος" για δέρμα που λάμπει 7 ημέρες την εβδομάδα, 24 ώρες την ημέρα, καθώς τρία νέα προϊόντα συμπληρώνουν ιδανικά το day & night brightening beauty ritual. Το Άγριο Τριαντάφυλλο Λάδι Καθαρισμού & Ντεμακιγιάζ, η Eνυδατική Λοσιόν και το beauty-gadget Ενυδατικό Mist Προσώπου Η2 Rose μετατρέπουν τη λάμψη σε μόνιμο χαρακτηριστικό του προσώπου!

ΑΓΡΙΟ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ ΛΑΔΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ & ΝΤΕΜΑΚΙΓΙΑΖ

Aπαλό λάδι καθαρισμού προσώπου με αληθινά πέταλα τριαντάφυλλου που αφαιρεί αποτελεσματικά ρύπους και μακιγιάζ, ακόμα και την αδιάβροχη μάσκαρα, όπως επιβεβαιώνεται από όλες τις γυναίκες που το δοκίμασαν, χωρίς να αφήνει λιπαρότητα. Εμπλουτισμένο με λάδι Άγριου Τριαντάφυλλου, καθαρή Super Vitamin C και αμυγδαλέλαιο, ξεπλένεται εύκολα, αφήνοντας το δέρμα απαλό και λαμπερό.

ΑΓΡΙΟ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ ΕΝΥΔΑΤΙΚΗ ΛΟΣΙΟΝ

Λοσιόν προσώπου χωρίς αλκοόλ, με water-gel υφή που ενυδατώνει, διατηρεί την ισορροπία του pH και προετοιμάζει την επιδερμίδα για τα επόμενα στάδια της καθημερινής φροντίδας. Εμπλουτισμένη με εκχύλισμα Άγριου Τριαντάφυλλου, νερό από αγγούρι, εκχύλισμα imperata cylindrica και φυσικά φωσφολιπίδια, προσφέρει άμεση αίσθηση δροσιάς για λεία, απαλή και λαμπερή όψη. 94% των γυναικών αισθάνθηκε το δέρμα του ανανεωμένο, αναζωογονημένο και λαμπερό με την πρώτη εφαρμογή.

ΑΓΡΙΟ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ ΕΝΥΔΑΤΙΚΟ MIST ΠΡΟΣΩΠΟΥ

Ροδό νερο Rosa Damascena που δίνει super λάμψη και υγιή όψη στο πρόσωπο με την πρώτη εφαρμογή, προσφέροντας, οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας, ενυδάτωση, τόνωση, μείωση της εμφάνισης των πόρων, ενώ φρεσκάρει το μακιγιάζ. Χωρίς σιλικόνες και συνθετικό άρωμα, ενισχυμένο με υαλουρονικό οξύ και εμπλουτισμένο με εκχύλισμα imperatacylindrica, προβιταμίνη Β5, αλόη - συστατικά με ενυδατικές και απαλυντικές ιδιότητες - και αιθέρια έλαια τριαντάφυλλου και μέντας, ενυδατώνει και αναζωογονεί, ενώ διατηρεί άψογη την εικόνα του μακιγιάζ, αποφεύγοντας τις αλλοιώσεις στις γραμμές και το built-upeffect. Η χρήση του νέου Ενυδατικού Mist Προσώπου Η2 Rose ξεκινάει το πρωί - το ιδανικό toner μετά τον καθαρισμό του προσώπου και πριν την ενυδατική κρέμα - και προσαρμόζεται στη συχνότητα ανάγκης κάθε δέρματος για τόνωση και αναζωογόνηση έως το βράδυ.

Tags ΑΓΡΙΟ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ ΕΝΥΔΑΤΙΚΟ MIST ΠΡΟΣΩΠΟΥ, ΑΓΡΙΟ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ ΕΝΥΔΑΤΙΚΗ ΛΟΣΙΟΝ, ΑΓΡΙΟ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ ΛΑΔΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ & ΝΤΕΜΑΚΙΓΙΑΖ, wild rose, korres wild rose, face, beauty, προσωπο, Ομορφια


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.7730 s (250 Queries.) // Parse time: 0.3263 s // Total time: 2.0993 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X