Σοκάρει επώνυμη Ελληνίδα: "Η μάχη που δίνω με τη σκλήρυνση κατά πλάκας"


Σοκάρει επώνυμη Ελληνίδα: "Η μάχη που δίνω με τη σκλήρυνση κατά πλάκας"

\"Ήμουν αυτοκαταστροφική. Απορώ πώς δεν έμπλεξα με ναρκωτικά...\"

H σχεδιάστρια Σήλια Δραγούνη, πρώην σύζυγός του Δημήτρη Αργυρόπουλου, παραχώρησε συνέντευξη στο ένθετο "Gala" και μίλησε για τη μάχη που δίνει με τη σκλήρυνση κατά πλάκας.

"Με το που έγινε η διάγνωση πήγα παντού στη Βοστόνη, στη Βασιλεία, στους καλύτερους γιατρούς. Έκανα ενέσεις στην κοιλιά μέρα παρά μέρα, ενώ άρχισα να ψάχνομαι και ενεργειακά. Μου βγήκαν πολλά πράγματα που είχα συσσωρευμένα μέσα μου. Δεν έλεγα ποτέ "όχι", ήμουν πάντα το καλό παιδί, δεν διεκδικούσα αυτά που ήθελα. Μέχρι και θέματα με το διαζύγιο των γονιών μου βγήκαν, που εγώ ούτε που το θυμόμουν, γιατί χώρισαν όταν ήμουν πολύ μικρή. Έκανα και ύπνωση και βρήκα πράγματα που δεν θυμόμουν ότι με είχαν επηρεάσει. Όλα αυτά μαζί με τη γέννα του Τζο, ζορίστηκα πολύ, γεννούσα για ώρες, κούρασαν τον οργανισμό μου και παρουσιάστηκε το αυτοάνοσο. Δεν τρόμαξα όταν το έμαθα και το συζητώ άνετα γιατί δεν είναι κάτι που μ' απασχολεί καθημερινά. Το μόνο που παθαίνω είναι κάποιοι έντονοι πονοκέφαλοι και για τον λόγο αυτό άλλαξα και θεραπεία.

Διαβάστε ακόμα: Μαρία Μπακοδήμου: “Το ότι ο Δημήτρης ήταν άπιστος κατά τη διάρκεια του γάμου μας το γνωρίζει όλη η Αθήνα”

Ο γιος μου με βοήθησε στο να αγαπώ πιο πολύ τον εαυτό μου, γιατί είχα πλέον μια ευθύνη. Δεν γνωρίζω τι θα είχα κάνει αν δεν είχα τον Τζο γιατί έχω πολλή αδρεναλίνη και ενέργεια. Ο γιος μου με γείωσε. Ήμουν αυτοκαταστροφική. Απορώ πώς δεν έμπλεξα με ναρκωτικά... Έχω πολλές ανασφάλειες, αλλά δεν υπήρξα ποτέ μίζερη. Ακόμη και μαυρίλα να βλέπω, κάπου θα βρω φως και θα ανέβω αμέσως. Παλιά αγχωνόμουν πολύ, πάθαινα κρίσεις πανικού, τώρα τα παίρνω πιο χαλαρά", δήλωσε η Σήλια Δραγούνη, η οποία στο παρελθόν ήταν παντρεμένη με τον Δημήτρη Αργυρόπουλο και μαζί απέκτησαν ένα γιο.

Tags σηλια δραγούνη, Δημητρης Αργυροπουλος, διασημοι, gossip, showbiz κύπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.6561 s (248 Queries.) // Parse time: 0.5216 s // Total time: 3.1778 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X